Balansolie

Een geurfrequentie, helemaal afgestemd op jou!

Balansolie

Een geurfrequentie, helemaal afgestemd op jou!

Ter ondersteuning van je persoonlijke processen kan ik een balansolie voor je samenstellen, passend bij wat jouw lichaam op dit moment nodig heeft.

 

Met drie hoofdharen van jou test ik welke geurfrequenties (zuivere etherische oliën) jou op dit moment kunnen ondersteunen. Ik gebruik de pure hoogfrequentie thema-oliën van De Groene Linde en Volatile. Op basis van de frequenties die helpend zijn voor jou, maak ik een balansolie. Je kunt de balansolie ontvangen als (huid-/massage)olie, als spray of als roller.

 

Een balansolie is een bijzonder waardevolle ondersteuning bij fysieke, mentale en emotionele levensthema's, juist omdat het helemaal in afstemming op jou wordt samengesteld.

BALANSOLIE... MEER DAN ALLEEN EEN LEKKER GEURTJE!

Om te begrijpen wat de balansolie doet, moet je weten dat al onze lichaamscellen een frequentie hebben. De frequentie bepaalt of een cel gezond is of niet. Hoe lager de frequenties, hoe meer je lichaam verzwakt. Gevoelens hebben ook allemaal hun eigen frequentie. Die beïnvloeden de frequentie van jouw cellen. Angst heeft bijvoorbeeld een heel lage frequentie en brengt daarmee jouw lichaam ook in een lage frequentie. Dankbaarheid daarentegen heeft een heel hoge frequentie, dus je kunt vast bedenken wat het met jou doet als jij gevoelens van dankbaarheid ervaart.

 

De oliën die verwerkt zitten in de balansolie zijn 100% natuurzuiver en hebben allen een heel hoge frequentie. Door die hoge frequenties in ons energieveld te brengen, kan jouw lichaam die frequenties overnemen. Daardoor wordt geblokkeerde energie in beweging gezet en kan er weer balans komen. Elke etherische olie heeft z'n eigen specifieke frequentie en daarmee z'n eigen specifieke werking. Omdat ik test om welke frequenties jouw lichaam vraagt, ontstaat er een mooie balansolie op maat. Door de olie te gebruiken op je huid of als spray om je heen, bereiken de frequenties binnen drie seconden tot enkele minuten jouw cellen en doen daar hun werk.

THEMA'S:
De thema's waarmee ik een mix voor je samenstel:

 

Aura rescue:
Deze samenstelling van frequenties helpt tijdens of na een gebeurtenis die je erg aangrijpt en waar je emotioneel bij betrokken bent. De gebeurtenissen zullen natuurlijk niet veranderen, maar je zult je sterker voelen en de situatie beter kunnen overzien.

 

Bescherming:
Een beschermingsolie voor mensen die hun energieveld niet goed kunnen afsluiten voor energieën van buitenaf.
Deze samenstelling van frequenties helpt je te ontspannen en jezelf te beschermen tegen negatieve invloeden.

 

Burnout accepteren:
Deze samenstelling van frequenties helpt je om je over te geven en te accepteren dat je lichaam nu rust nodig heeft!

 

Chakra 1:
Deze samenstelling van frequenties ondersteunt je eerste chakra. Je eerste chakra, het gebied rondom je stuitje, is je basischakra. Zie deze plek ook als jouw basis. Als de energie in deze chakra goed stroomt, ben je stabiel, krachtig en kan niets of niemand jou omver blazen. Het is je fundament.Als deze chakra uit balans is, voel je je onveilig, onzeker, angstig, leeg, verstopt en soms vergeetachtig.

 

Chakra 2:
Deze samenstelling van frequenties ondersteunt je tweede chakra. Je tweede chakra zit onderin je buik. Dit is het terrein van je gevoelsleven en je seksualiteit. Als deze chakra uit balans is kun je je schuldig voelen, verlegen of vermoeid en kun je problemen ervaren met je seksualiteit.

 

Chakra 3:
Deze samenstelling van frequenties ondersteunt je derde chakra. Je derde chakra, het gebied van je maag, wordt ook wel je zonnevlecht genoemd. De thema's die bij dit chakra horen zijn: eigenwaarde, zelfrespect, weten waar je staat in je leven, wat je wil en het nemen van je verantwoordelijkheid. Als deze chakra uit balans is kun je je schuldig, vermoeid, onzeker, zwak en waardeloos voelen.

 

Chakra 4:
Deze samenstelling van frequenties ondersteunt je vierde chakra. Dit is je hartchakra, in het midden van je borstkas. Wanneer je hartchakra helemaal open is, houd je van jezelf, zorg je voor jezelf en ben je in staat compassie te voelen voor anderen. Als deze chakra uit balans is kun je je eenzaam, veeleisend, kritisch en jaloers voelen en narcistische trekjes gaan vertonen.

 

Chakra 5:
Deze samenstelling van frequenties ondersteunt je vijfde chakra, in je keel. Hier gaat het over je communicatie en je creativiteit, de manier waarop je je uit in de wereld, de manier waarop jij je laat zien en horen. Als deze chakra uit balans is kun je je verlegen en zwak voelen, je kunt je leugenachtig en arrogant gedragen en hebt moeite met luisteren en/of je uitspreken.

 

Chakra 6:
Deze samenstelling van frequenties ondersteunt je zesde chakra, tussen je wenkbrauwen. Je zesde chakra wordt ook wel je derde oog genoemd. Als deze chakra uit balans is, kun je een gebrek aan intuïtie en verbeelding ervaren en kun je je manipulatief, paniekerig en angstig voelen en last van nachtmerries hebben.

 

Chakra 7:
Deze samenstelling van frequenties ondersteunt je zevende chakra, ook wel je kruinchakra genoemd, bovenop je hoofd. Je zou deze chakra kunnen zien als de verbinding tussen hemel en aarde. Op het moment dat jij je spiritueel verder wilt ontwikkelen, moet je kruinchakra in balans zijn en open staan.

 

Circle of Angels:
Alle engelen staan in een kring om je heen. Ze overstelpen je met liefde en ondersteunen je bij alles waar je mee bezig bent. Een fijne, helpende frequentie als je in een moeilijke periode van je leven zit.

 

Eigenliefde:
Deze samenstelling van frequenties helpt je om je zelfliefde te vergroten en alle belemmeringen die je weghouden bij die zelfliefde los te laten.

 

Elektrostress:
Deze samenstelling van frequenties reinigt en beschermt je tegen straling van gsm, televisie, wifi, zendmasten, etc.

 

Element vuur:
Deze samenstelling van frequenties ondersteunt het vuurelement. Bij een tekort aan vuur kun je je lusteloos voelen, een gevoel van desinteresse en ontevredenheid ervaren en een stuk levensvreugde missen. Lichamelijk kun je koud aanvoelen en kun je duizeligheid en kortademigheid ervaren.

Bij een teveel aan vuur voel je je onrustig, nerveus, opgejaagd, geprikkeld en zul je je sneller angstig voelen.

 

Element aarde:
Deze samenstelling van frequenties ondersteunt het aarde-element. Dit element heeft te maken met of je sterk met beide voeten op de grond staat en je veilig voelt hier op de wereld. Wanneer dit element in balans is, kun je in overgave leven. Je kunt liefdevol en zorgzaam in het leven staan en genieten. Heftige ‘stormen’ kun jij aan. Wanneer dit element niet in balans is, wordt dat een stuk lastiger en ben je makkelijk uit evenwicht te brengen. Zelfzorg, zelfliefde en je veilig voelen in jezelf, daar gaat het om bij dit element.

 

Element water:
Deze samenstelling van frequenties ondersteunt het waterelement.
Wanneer het waterelement in jou in balans is leef je vanuit overgave en vertrouwen, beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en wilskracht, kun je soepel met de stroom van het leven meebewegen en kun je op een goede manier met stress omgaan.

 

Element hout:
Deze samenstelling van frequenties ondersteunt het houtelement. Frustratie en stagnatie zijn de hoofdoorzaken van verstoringen in het houtelement. Wanneer het leven niet kan stromen zoals het wil, zorgt dat voor problemen. Als dingen geforceerd verlopen, meer vanuit wilskracht dan vanuit je gevoel, ontstaan er verstoringen in het houtelement. Dit gebeurt ook wanneer je (steeds maar weer) over je grenzen heengaat of harder aan het rennen bent dan goed voor je is.

 

Element metaal:
Deze samenstelling van frequenties ondersteunt het metaalelement.
Loslaten... dat is het thema dat hoort bij het element metaal. Vaak gaat het om het loslaten van emotionele zaken, in combinatie met het loslaten van opgehoopte afvalstoffen. Metaal nodigt je ook uit om je leven eens onder de loep te nemen: hoe happy ben ik op dit moment met mijn leven?

 

Faalangst:
Deze samenstelling van frequenties helpt je op momenten dat je moet presteren, bijvoorbeeld in de vorm van een presentatie geven voor een groep mensen of een examen doen. Alles wat moeilijk is, zal makkelijker worden.

 

Fijne dromen:
Als je nachten worden verstoord door nachtmerries.

 

Focus:
Voor momenten dat je er met je hoofd bij moet blijven, bijvoorbeeld tijdens autorijden of een vergadering.

 

Geopathische belasting:
Deze samenstelling van frequenties reinigt en beschermt je tegen geopatische belasting, afkomstig uit de aarde, zoals wateraders en aardstralen. Ondergrondse waterstromen kunnen de energie uit je zuigen, waardoor je je uitgeput en futloos kunt voelen. Aardstralen kunnen dwars door je huis heen lopen.

 

Harmonie:
Deze samenstelling van frequenties helpt je bij een balans tussen rust/verkwikking en zachtheid/een vleugje pit.

 

High Immuun:
Tijdens perioden van griep en verkoudheid is het raadzaam om jezelf te beschermen tegen ziekteverwekkers. Deze samenstelling van frequenties werkt beschermend (om te voorkomen dat je ziek wordt) en versterkend (voor als je al ziek bent).

 

Hoger Hart:
Deze samenstelling van frequenties transformeert de energie van het hartchakra. Dit helpt bij een leven lichter. De uitdagingen voelen minder als lijden.

 

Eenheidsbewustzijn:
Deze samenstelling van frequenties helpt je om innerlijke rust te vinden en eenheid te ervaren. In deze tijd is het belangrijk om te beseffen dat we verbonden zijn alles en iedereen om ons heen: mens, dier, plant, steen. In de tijd waarin we nu leven wordt het systeem overhoop gegooid. Dit brengt veel verwarring met zich mee. Door je niet te verbinden met de onrust en de angst kun je loskomen van deze chaos.

 

Incarnatie:
Deze samenstelling van frequenties kan je ondersteunen wanneer je het gevoel hebt dat je hier niet hoort of als je je leven niet goed vorm weet te geven. Mensen die niet goed genoeg geïncarneerd zijn, ervaren vaak een gevoel van leegte en ervaren de wereld als wreed en hard.

 

Inner child:
Geef je innerlijke kind weer de kans om blij te zijn! Een gekwetst innerlijk kind kan in je volwassen leven veel hinder veroorzaken.
Deze samenstelling van frequenties ondersteunt bij het helingproces en het gevoel van geborgenheid en veiligheid. Je geeft je innerlijke kind de kans om weer blij te zijn, zonder de pijn uit het verleden uit de weg te gaan.

 

Innerlijke rust:
Deze samenstelling van frequenties neemt ruis weg. Je kunt terug bij jezelf komen en een diepe innerlijke rust ervaren.

 

Intuïtie:
Iedereen heeft intuïtie, maar bij de één is het wat beter ontwikkeld dan de ander. Deze samenstelling van frequenties helpt je luisteren naar je buikgevoel.

 

Koorden:
Wanneer er energetische verbindingen lopen naar mensen of situaties waar je liever niet meer mee verbonden wil zijn, kan deze frequentie helpen om die belemmerende verbindingen los te laten.

 

Levenspad:
Het pad wat je mag bewandelen, is niet altijd helder en zichtbaar, of je bent de route even kwijt. Laat deze geurfrequentie je helpen bij het krijgen van inzichten.

 

Loslaten:
‘Laat het gewoon los’, hoor je vaak. Was het maar zo makkelijk! Laat je in de loslaatprocessen ondersteunen door deze geurfrequentie. Door los te laten kun je het gevoel van 'een last van je schouders’ ervaren. Dat geeft ruimte!

 

Meditatie speciaal:
Deze samenstelling van frequenties helpt je uit je hoofd te komen en in het huidige moment te komen.

 

Moeder Aarde:
Als je niet goed geaard bent, zorgt dat voor veel ongemak in je dagelijkse leven. Deze olie zet je terug in je basis, waardoor je je ontspannen en veilig voelt.

 

Optimisme:
Deze samenstelling van frequenties brengt kracht, levenslust en brengt beweging in verstokte situaties. Maakt hoofd en hart lichter, zodat alles minder zwaar wordt.

 

Overgave:
Voor wie zich helemaal aan de liefde wil overgeven. Een verfrissende, bloemige en aardse geurfrequentie.

 

Rainbow Shower
Alle regenboogkleuren om je heen! Deze spray brengt onmiddellijk je trillingsfrequentie omhoog en zorgt voor rust, warmte en vrolijkheid.

 

Slapen zonder zorgen:
Deze samenstelling van frequenties helpt je als angst en piekeren je uit je slaap houdt.

 

Spraakwaterval:
Deze samenstelling van frequenties ondersteunt je om in liefde, zonder angst of wrok, je mening te uiten. Spreek je waarheid uit, ervaar de vrijheid die het je geeft en kom in je eigen kracht.

 

Trauma - Emotioneel:
Voor mensen die te maken hebben met diep verdriet, maar niet precies weten waar het vandaan komt.
Deze samenstelling van frequenties helpt je om die emoties op een milde manier door te werken en los te laten.

 

Trauma - Fysiek:
Deze samenstelling van frequenties bevordert een sneller, effectiever herstelproces, of het nou om ongelukken, operaties of elke vorm van fysiek geweld gaat.

 

Trauma - Psychisch:
Deze samenstelling van frequenties helpt je om een traumatische ervaring op psychisch niveau te verwerken. Als een traumatische ervaring niet goed door de hersenen verwerkt wordt, kan het leven als heel moeilijk worden ervaren. Deze samenstelling van frequenties brengt balans tussen de linker- en rechter hersenhelft, waardoor het trauma hanteerbaar wordt en het je leven niet meer belemmert.

 

Trauma - Lost Twin:
Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat veel zwangerschappen ontstaan met meer bevruchte eicellen. Vaak laat één van de twee vruchtjes in een heel vroeg stadium van de zwangerschap los. Op zielsniveau zal de overgebleven vrucht dit als een ernstig gemis ervaren. Deze personen hebben vaak een gevoel van ‘alleen zijn’. Deze samenstelling van frequenties helpt om dit gevoel te verzachten.

 

Trauma - Past Life:
Deze samenstelling van frequenties kan ter ondersteuning werken wanneer een vorig leven niet goed is afgesloten. Angsten, gebrek aan zelfvertrouwen en jezelf klein houden/maken kunnen effecten zijn van een trauma dat in een vorig leven al is opgelopen.

 

Unchain:
In vorige levens zijn er veel beloften, geloften en contracten afgesloten. Hierdoor kan het zijn, dat we in dit leven onze persoonlijke vrijheid niet kunnen ervaren. De angst van toen draag je in dit leven nog met je mee. Laat je ondersteunen door deze frequentie om alle belemmerende verbindingen te ontbinden.

 

Veiligheid:
Veiligheid is de belangrijkste bouwsteen voor een vol en gelukkig leven. Zonder basisveiligheid kan het leven overkomen als heel bedreigend. Je ziet dit vaak bij mensen die in hun jeugd het gevoel van veiligheid van het gezin hebben gemist.
Deze samenstelling van frequenties kan je helpen om  je terug te brengen naar de basisveiligheid die je bent kwijtgeraakt.

 

Zelfvertrouwen:
Gebrek aan zelfvertrouwen is heel onplezierig. Je voelt je misschien minderwaardig of durft je niet makkelijk uit te spreken.
Deze samenstelling van frequenties helpt je bij het opbouwen van zelfvertrouwen, zodat je weer volop kan genieten en de dingen kunt doen die je diep van binnen graag wilt.

PRODUCTEN:

 

Balansolie (huidolie/massageolie):
De essentiële thema-oliën worden vermengd met een biologische amandelolie of (wanneer uit de test blijkt dat deze olie niet goed voor je is) een druivenpitolie of jojobaolie. Je kunt de olie op je huid inmasseren. Elke plek is daarvoor geschikt. Je kunt de olie extra kracht bijzetten door je buik en hartchakra (je borstgebied) met aandacht te masseren. Dit verdiept de verbinding met jezelf en maakt ruimte in energetische blokkades.
Je ontvangt de olie in een mooi helder glazen flesje van 60 ml.
Voor een balansolie betaal je € 24,95.


Balansspray:
De essentiële thema-oliën worden vermengd met gezuiverd mineraalwater en een beetje alcohol of natuurlijke glycerine (om de houdbaarheid van drie maanden te kunnen garanderen).
Naar behoefte enkele malen boven je hoofd sprayen en de nevel over je laten neerdalen. Ook als kamerspray te gebruiken.
Je ontvangt de spray in een bruin glazen flesje van 30 ml. met verstuiver.
Voor een balansspray betaal je € 19,95.


Balansroller:
De essentiële thema-oliën worden vermengd met een biologische amandelolie of (wanneer uit de test blijkt dat deze olie niet goed voor je is) een druivenpitolie of jojobaolie.
Naar behoefte enkele malen per dag over bijvoorbeeld je polsen of je slapen rollen, om jezelf energetisch op te frissen. Ook handig voor in je tas.
Je ontvangt een helder glazen rollerflesje van 10 ml.
Voor een balansroller betaal je € 19,95.

Olie 01
Spray 01
Roller 01

BESTELLEN?


Geef je bestelling door via één van de groene knoppen hieronder.

Via Ideal betaal je je bestelling.


Je verzamelt minimaal drie verse hoofdharen.
Het is belangrijk dat de haarwortels meekomen. De handigste manier is om trekkend met je handen door je haren te gaan. Vaak komen er dan meteen haren mee. Je kunt ook met een schone, haarvrije borstel door je haar gaan, totdat je minimaal drie haren verzameld hebt.
Leg de haren in een wc-papiertje/keukenrol (klein stukje, want hoe groter het is, hoe meer moeite ik heb om de haren te vinden) en stop het in een plastic zakje en/of envelop. Doe er, wanneer je het per post verstuurt, nog een stukje aluminiumfolie omheen, in verband met de straling tijdens het sorteren van de post. Doe er een papiertje bij in met je naam.
Stuur naar Marjan Kraster, Lauwers 12, 9642 KX, Veendam. Woon je in de buurt? Bij mij door de brievenbus gooien kan natuurlijk ook.


Ik test wat jij nodig hebt.

Zodra ik jouw haren heb ontvangen, doe ik de test binnen vijf werkdagen. Van alle resonerende (positief geteste) thema's maak ik een mix. Van deze mix maak ik een (huidolie/massage)olie, spray en/of roller, afhankelijk van wat je hebt besteld. Per mail laat ik je de samenstelling van de olie weten.


Ophalen of laten bezorgen.

Ophalen kan elke doordeweekse dag op je eigen moment in mijn praktijk in Veendam. Ik zet het voor je klaar op een afgesproken plek. Wacht wel eerst tot ik je per email heb laten weten dat het voor je klaarstaat.
Voor laten bezorgen betaal je een vast bedrag van € 4,95, ongeacht het aantal flesjes dat je koopt. Eén of twee flesjes worden als brievenbuspakket verstuurd.