Balanssessie

 

Balanssessie

In een balanssessie gaan we kijken wat jij nodig hebt om je goed en ontspannen te voelen. We laten gebeuren wat moet gebeuren. Intuïtief zet ik diverse werkvormen in: emotioneel lichaamswerk, massage, bioresonantie, kinesiologie, gesprek/coaching.

 

Emotioneel lichaamswerk:
We lopen allemaal emotionele 'builen' op. Emoties die je ooit te moeilijk vond om te voelen, blijven 'hangen' in je lichaam en energieveld en kunnen, vaak zonder dat je het weet, enorm veel invloed hebben op jouw doen en laten van nu.

In een veilige setting nodig ik je uit om alle emoties de ruimte te geven. Hoe meer je alles binnenin jezelf kunt verwelkomen en hoe beter je JA kunt zeggen tegen alles wat je voelt, hoe meer ruimte je zult voelen, hoe beter de energie weer vrij kan stromen en hoe beter het leven door je heen kan stromen. Zodat je gewoon weer kunt zijn wie je van nature bent.

Binnen het emotioneel lichaamswerk kan ik allerlei hulpmiddelen inzetten om dichter bij de kern te komen, zoals de helende reismethode van Brandon Bays, EFT, meditatie, visualisatie, burnoutrelease, emotiepressuur, chakrabalancing, opstellingenwerk, energetische koorden zuiveren, innerlijk kindwerk.

 

Massage:
Een manier om spieren los te maken, om stress/vermoeidheid/pijn uit je lijf te halen of gewoon om even lekker te relaxen. Ik masseer intuïtief, zacht of stevig, ik reageer op wat ik bij je voel, in je spieren, in je botten, in je huid, in je energetische lichaam, in je hele systeem.

 

Bioresonantie:
Het bioresonantieapparaat waar ik mee werk (Bicom 2000) kan diagnosticeren en behandelen. Door de frequenties in je lichaam te meten, kunnen we blokkades in organen en energiebanen opsporen. Vervolgens kan ik die blokkades heel gericht behandelen, waardoor de cellen weer een gezonde frequentie kunnen aannemen.
Met bioresonantie kun je tal van klachten behandelen. Ik zet het apparaat vooral in om het zelfhelend vermogen te activeren, om uit balans geraakte organen, energiebanen en chakra's te balanceren, om het lichaam te ontgiften en om je weerstand op te krikken. Maar ook om te checken of je vitamine-/mineralentekorten hebt en of je allergisch bent voor specifieke voeding of andere stoffen.
Ik volg momenteel de bioresonantietherapeuten-opleiding. Onderdelen die door mij nog geoefend moeten worden, breng ik uiteraard niet in rekening.

 

Kinesiologie:
In spieren zit zóveel informatie! Alles wat wij in ons leven hebben ervaren, zit opgeslagen in ons onderbewuste en in het celgeheugen van onze spieren. Er gebeurt zoveel binnenin onszelf waar wij geen weet van hebben. Via kinesiologietesten kun je bij die informatie komen.
Het testen zet ik vooral in om inzicht te krijgen in de oorsprong van bepaalde fysieke en emotionele klachten, waarom je je op een bepaalde manier gedraagt of vast zit in specifieke patronen, basisbehoeften die je hebt gemist, overtuigingen die diep in je systeem zitten en die jou belemmeren in je doen en laten en tegenhouden om te doen wat je wilt of te zijn wie bent.

 

Gesprek/coaching:
Praktische hulp ter ondersteuning van jouw persoonlijke groei.

 

Tarief:
Balanssessie: € 80,- (ca. 90 minuten)

 

Afspraak inplannen:
Via de knop hieronder kun je zelf je balanssessie inplannen in mijn online agenda.
Ik wil je vragen om vóór de eerste sessie de vragenlijst in te vullen. Deze kun je online invullen. Als je na het invullen drukt op 'verzenden' komt ie automatisch bij mij terecht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Whatsapp