Balanssessie

 

Balanssessie

Een balanssessie bestaat uit een energetische behandeling, massage, bioresonantie of emotioneel lichaamswerk. Samen bepalen we de invulling van een sessie.
Om de bioresonantie mee te kunnen nemen in de behandeling, is eerst een verhelderingssessie nodig. Zorg dat ik de haren minimaal drie dagen vóór de balanssessie van je heb ontvangen, dan zorg ik dat ik jouw haren heb getest op de dag van onze afspraak.


Energetische behandeling:

Een energetische behandeling zou je kunnen zien als een energetische schoonmaak. Wanneer je in balans bent, stroomt de energie gelijkmatig en onbelemmerd door het lichaam. Wanneer de energiestroom blokkeert, raakt je lichaam uit balans, op welke manier dan ook. Door mijn handen intuïtief op bepaalde plekken op het lichaam te leggen, kan geblokkeerde energie in beweging komen en krijgt het de mogelijkheid om weer de natuurlijke stroom te volgen.

De behandeling start meestal met een massage van het hoofd, omdat de energie zich daar vaak ophoopt. Vervolgens laat ik op gevoel ontstaan wat nodig is. Omdat alles wisselwerking op elkaar heeft, behandel ik het gehele lichaam.

Ik doe een energetische behandeling vaak in combinatie met een massage (op de blote huid), we bespreken dit van tevoren.

 

Massage:
Een manier om spieren los te maken, om stress/vermoeidheid/pijn uit je lijf te halen of gewoon om even lekker te relaxen. Ik masseer intuïtief, zacht of stevig, ik reageer op wat ik bij je voel, in je spieren, in je botten, in je huid, in je energetische lichaam, in je hele systeem.

 

Bioresonantie:
Met de bioresonantie-apparatuur (Bicom 2000) kan ik in kaart brengen waar in je lichaam dingen niet goed gaan. Door de frequenties in je lichaam te meten, kunnen we blokkades opsporen. Ook kan ik achterhalen welke belastingen er in jouw lichaam aanwezig zijn die de oorzaak zijn van de disbalansen in je lijf: bacteriën, virussen, schimmels, parasieten, straling, hormonale disbalans, het niet goed afvoeren van afvalstoffen, een allergie, etc. Zodra duidelijk is wat er aan de hand is, kunnen we heel gericht een 'grote schoonmaak' houden, waardoor jouw lichaamscellen weer een gezonde frequentie kunnen aannemen.


Emotioneel lichaamswerk:
We lopen allemaal emotionele 'builen' op. Emoties die je ooit te moeilijk vond om te voelen, blijven 'hangen' in je lichaam en energieveld en kunnen, vaak zonder dat je het weet, enorm veel invloed hebben op jouw doen en laten van nu.

In een veilige setting nodig ik je uit om alle emoties de ruimte te geven. Hoe meer je alles binnenin jezelf kunt verwelkomen en hoe beter je JA kunt zeggen tegen alles wat je voelt, hoe meer ruimte je zult voelen, hoe beter de energie weer vrij kan stromen en hoe beter het leven door je heen kan stromen. Zodat je gewoon weer kunt zijn wie je van nature bent.

Binnen het emotioneel lichaamswerk kan ik allerlei hulpmiddelen inzetten om dichter bij de kern te komen, zoals de helende reismethode van Brandon Bays, EFT, meditatie, visualisatie, burnoutrelease, emotiepressuur, chakrabalancing, opstellingenwerk, energetische koorden zuiveren, innerlijk kindwerk.


Coaching:

Soms is het zinvol om je alledaagse leven onder de loep te nemen. Ik kan daarin ondersteunen, op een manier die jij prettig vindt. Soms is het voldoende om tijdens de sessie even te praten over wat er gaande is, soms vullen we hier complete sessies mee (wat ook telefonisch of online kan). In sommige gevallen maak ik een werkboek op maat voor je, zodat je met een heel gericht 'Happy Lifeplan' aan de slag kunt gaan thuis.

Tarief:
In een balanssessie is het vaak niet handig om van tevoren exact te bepalen hoe lang de sessie gaat duren. Vóór de sessie bespreken we samen de invulling van de sessie en maak ik een inschatting van de tijd/kosten.
Balanssessie 60 minuten: € 60,-
Balanssessie 90 minuten:  € 80,-
Balanssessie 120 minuten: €100

Afspraak inplannen:
Via de knop hieronder kun je zelf je balanssessie inplannen in mijn online agenda.