Balanssessie

 

Balanssessie

Stel je eens voor:
Dat je dichtbij jezelf staat
Ontspannen
Zelfverzekerd
Stabiel
In je kracht
Vertrouwend op jezelf
In verbinding met jezelf
Met aandacht voor jezelf en de dingen om je heen
Vanuit liefde en zachtheid

 

In een balanssessie werken we op verschillende manieren aan jouw blokkades, passend bij wat nodig is en waar jij behoefte aan hebt. Hieronder beschrijf ik de manieren waarop ik werk. Samen kijken we wat nodig is.

 

Energetische behandeling:
Wanneer de energiestroom in je lichaam blokkeert, raak je uit balans. Ik breng de geblokkeerde energie weer in beweging. De energie kan dan weer de natuurlijke stroom volgen.

 

Hoe ziet dat eruit? Jij ligt op de massagetafel (gekleed, tenzij we het meteen combineren met een massage). In het hoofd tref ik vaak een ophoping van energie aan (voor jou te herkennen als een overvol hoofd), daarom begin ik vaak op die plek. Ik 'duw' de opgehoopte energie naar beneden (dat voelt voor jou als een lekkere hoofdmassage), hierdoor komt ook de energie in de rest van je lijf in beweging en kan ik voelen waar de haperingen zitten. Ik breng de vastgezette energie in beweging. Soms is m'n hand erop leggen voldoende om het weer stromende te krijgen, soms is er iets anders nodig en gaan we over op emotioneel lichaamswerk. Doel is om de energie in je lichaam van top tot teen weer zonder haperingen te laten stromen.

 

 

Emotioneel lichaamswerk:
We lopen allemaal emotionele 'builen' op. Emoties die je te moeilijk vond om te voelen, blijven 'hangen' in je lichaam en hebben veel invloed op jouw doen en laten van nu. Hoe beter de energie vrij kan stromen, hoe beter jij je voelt.

 

Onderdeel van het emotioneel lichaamswerk is de innerlijke reis. We helpen je hersenen om in een diepteontspanning te komen. Van daaruit hebben we aandacht voor alles wat in jou leeft. Je maakt contact met situaties die je op bewust niveau bent vergeten of emoties waar je voor bent weggerend. Je bevrijdt jezelf van de emoties, angsten, herinneringen of pijn die nog altijd in jou opgesloten zitten. Door dat wat nooit werd gezien aandacht te geven, kan het verwerkt en losgelaten worden. De levensenergie zal beter stromen, je voelt je vrijer om te zijn wie je werkelijk bent.

 

Een ander onderdeel binnen het emotionele lichaamswerk is het verbreken van energetische koorden. Er lopen allerlei energetische lijnen tussen jou en andere mensen, óók ongezonde. Die onzichtbare lijntjes maken een relatie moeilijker dan nodig is. We maken de ongezonde energetische lijnen los, zodat er geen negatieve energie van de ander meer bij jou binnenkomt. Dan is de energie weer zuiver. Dat helpt je om de ander los te laten of juist om een gelijkwaardige relatie op te bouwen.

 

 

Bioresonantie:
Door de frequenties in je lichaam te meten, krijg ik informatie over de volgende onderdelen:

- Zitten er blokkades in je organen, energiebanen en chakra's?
- Zit er veel stress in je lijf?
- Zijn er vitamine-/mineralentekorten?
- Zijn er (voedsel)allergieën?
- Zijn er belastingen in jouw lichaam aanwezig? Denk aan: bacteriën, virussen, schimmels, parasieten, straling, hormonale disbalans
- Worden de afvalstoffen in je lichaam goed afgevoerd?

 

Aan de hand van deze gegevens houden we een 'grote schoonmaak'. We activeren jouw zelfhelend vermogen, behandelen de uit balans geraakte organen, energiebanen en chakra's,  ontgiften jouw lichaam, vullen voedingsstoffen aan en verhogen je weerstand.  Jouw lichaamscellen nemen weer een gezonde frequentie aan.

 

 

Massage:
Massage zet ik in om spieren los te maken, om stress, vermoeidheid en pijn uit je lijf te halen of om gewoon even te relaxen. Ik werk vanuit rust en ontspanning en masseer intuïtief, zacht of stevig. Ik reageer op wat ik bij je voel, in je spieren, in je botten, in je huid, in je energetische lichaam.  Alle fysieke, mentale en emotionele processen staan in voortdurende wisselwerking met elkaar. We brengen je lichaam weer in balans.

 

 

Coaching:
Het alledaagse leven kan de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Soms is het zinvol om je leven onder de loep te nemen. Hoe ziet jouw leven eruit, waar loop je tegenaan, wat zijn jouw triggers, hoe pak jij dingen aan, hoe ga je om met moeilijke emoties, hoe krijg je je hoofd rustig en wat is nodig om je stabiel, ontspannen, energiek, blij en vrij te voelen.

 

 

Blijf je liever thuis? Een thuissessie is ook mogelijk.

Investering: € 100,- per behandeling
De lengte van de sessie staat niet vast. Om jou goed te kunnen helpen, wil ik alle tijd voor je hebben. Gemiddeld duurt een sessie 2 tot 2,5 uur.

 

Een eerste balanssessie wordt ingepland nadat we een gratis gesprek hebben gehad. Dit kan ook meteen gecombineerd worden met een eerste balanssessie (in dat geval hoef je het gesprek niet apart in te plannen).