Balanssessie

 

Balanssessie

Na een verhelderingssessie is het mogelijk om langs te komen voor balanssessies. Van tevoren bespreken we de invulling van de balanssessie: bioresonantie, massage, spiertesten, coaching, of een combinatie daarvan.


Bioresonantie:
Bioresonantie is een vorm van frequentietherapie. Alle cellen en weefsels in ons lichaam hebben een eigen specifieke frequentie. De frequentie van gezonde cellen kan verstoord raken, waardoor je uit balans raakt en klachten ontstaan. Het bioresonantieapparaat kan de diverse frequenties in je lichaam meten en verstorende factoren opsporen. Vervolgens kan het de ongezonde frequenties 'opkrikken', waardoor de cellen weer een gezonde frequentie kunnen krijgen.
Ik volg momenteel nog de bioresonantieopleiding. Onderdelen die door mij nog geoefend moeten worden, breng ik uiteraard niet in rekening.


Massage:
Een manier om spieren los te maken, om stress/vermoeidheid/pijn uit je lijf te halen of gewoon om even lekker te relaxen. Ik masseer intuïtief, zacht of stevig, ik reageer op wat ik bij je voel, in je spieren, in je botten, in je huid, in je energetische lichaam, in je hele systeem.


Spiertesten:

In spieren zit zóveel informatie! Alles wat wij in ons leven hebben ervaren, zit opgeslagen in ons onderbewuste en in het celgeheugen van onze spieren. Er gebeurt zoveel binnenin onszelf waar wij geen weet van hebben. Via spiertesten kun je bij die informatie komen.
Het spiertesten zet ik vooral in om inzicht te krijgen in de oorsprong van bepaalde fysieke en emotionele klachten, waarom je je op een bepaalde manier gedraagt of vast zit in specifieke patronen, basisbehoeften die je hebt gemist, overtuigingen die diep in je systeem zitten en die jou belemmeren in je doen en laten en tegenhouden om te doen wat je wilt of te zijn wie bent.


Coaching:
Praktische hulp ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling.
Coaching kan ook wandelend in de natuur of vanuit je eigen huis middels videobellen. Deze opties staat apart vermeld in de agenda, je kunt zelf een gesprek inplannen.

 

Tarieven:
Balanssessie kort (ca. 50 min.): € 50,-
Balanssessie lang (ca. 90 min.): € 80,-
Voor een wandelcoachsessie en videobellen geldt hetzelfde tarief.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Whatsapp