Balanssteen

Aromatherapie voor honden

Balanssteen

Aromatherapie voor honden

Wanneer ik een stukje vacht van je hond heb, kan ik testen welke etherische oliën helpend zijn voor jouw hond. Op basis daarvan maak ik een flesje balansolie op maat. Druppel elke dag (of naar behoefte) één druppeltje olie op de steen en hang die aan de halsband of leg het in de mand.

 

Ik gebruik de hoogfrequente hondenlijn-oliën van 'De Groene Linde'. Ik maak een mix van de helpende oliën en verdun dit met een basisolie, zodat het niet te sterk is voor de hondenneus. De geurfrequenties werken in op het energetische lichaam van de hond. Die kan de frequenties van de oliën overnemen, waardoor geblokkeerde energie in beweging gezet wordt, er weer balans kan komen en de hond zich kan ontspannen en zijn authentieke gedrag kan terugvinden. Elke etherische olie heeft z'n eigen specifieke frequentie en daarmee z'n eigen specifieke werking.
Ik test de volgende thema's:

 

Attach to me:
Voor honden die moeite hebben om zich te binden aan hun baasje en daarom onrustig zijn en zich niet echt kunnen overgeven aan de goede zorgen.

 

Confidence:
Voor honden die onzeker zijn, zich te onderdanig opstellen tegenover andere dieren en mensen en wel wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken.

 

Fear Free:
Als de hond wordt geplaagd door angsten, erg nerveus is en bang aangelegd. Deze frequentie beschermt het dier en laat positieve energie toe. Je hond gaat zich steviger voelen en gaat meer durven.

 

Over Excited:
Voor alle ADHD-hondjes en honden die hun vreugde op een iets te enthousiaste manier kenbaar maken.

 

Pet Relax:
Bedoeld voor al die momenten waarvan je weet dat je hond stress ervaart. Vuurwerk, bezoek aan de dierenarts, lange reis of uit logeren gaan.

 

Pet Rescue:
Voor als je dier erg is geschrokken  en van streek is. Met deze geurfrequentie haal je de stress en shock uit het energiesysteem van je hond.

 

Separation Fear:
Voor honden die het moeilijk vinden om alleen te zijn of die het lastig vinden om zonder hun baasje te moeten zijn.

 

Trauma Free:
Voor honden die erg vervelende dingen hebben meegemaakt.

PRIJS:

Flesje balansolie op maat (± 50 druppels): €23,50.
Bij je eerste bestelling krijg je de balanssteen erbij!

 

 

BESTELLEN:

1. Geef je bestelling door via de groene knop hieronder.
Via Ideal betaal je je bestelling.

 

2. Verzamel wat vacht van de hond.
Verzamel minimaal drie haren van je hond, inclusief wortel, door het er met bijvoorbeeld een vlooienkammetje uit te kammen. Leg de vacht in een wc-papiertje/keukenrol en stop het in een plastic zakje en/of envelop. Doe er, wanneer je het per post verstuurt, nog een stukje aluminiumfolie omheen, in verband met de straling tijdens het sorteren van de post. Doe er een papiertje bij in met je naam en de naam van je hond.
Stuur naar Marjan Kraster, Lauwers 12, 9642 KX, Veendam. Woon je in de buurt? Bij mij door de brievenbus gooien kan natuurlijk ook.

 

3. Ik test wat jouw hond nodig heeft.
Zodra ik de haren heb ontvangen, doe ik de test binnen een week. Van alle resonerende (positief geteste) thema's maak ik een mix. Van deze mix maak ik een balansolie. Per mail laat ik je de samenstelling van de olie weten.


4. Ophalen of laten bezorgen.
Ophalen kan elke doordeweekse dag op je eigen moment in mijn praktijk in Veendam. Ik zet het voor je klaar op een afgesproken plek. Wacht wel eerst tot ik je per email heb laten weten dat het voor je klaarstaat. Voor laten bezorgen betaal je een vast bedrag van € 4,95.