Chakraroller

 

Chakraroller

 

Een belangrijk onderdeel van je energieveld zijn je chakra’s. Je hebt zeven hoofdchakra’s en die zou je kunnen beschouwen als de organen van ons energetische lichaam. Ze hebben de taak om voor een bepaald gebied in je lichaam te zorgen. Net als de fysieke organen, zoals de lever, nieren of dikke darm, heeft elk chakra een bepaalde taak.

 

Je zou een chakra kunnen zien als een soort energetische trechter wat verse energie opzuigt (als een draaikolk) en in beweging brengt, waardoor het door je lijf kan gaan stromen. Je kunt het vergelijken met het hart, wat als een pomp werkt om het bloed te verspreiden. Verbruikte en zieke energie stoten ze weer uit.

 

Chakra’s kunnen geblokkeerd raken. Ze kunnen verstoord raken door drukte, stress, emoties, gedachtes, voeding, straling, medicijnen, te weinig lichaamsbeweging, etc. Grote blokkades zijn vaak al jaren geleden ontstaan, tijdens de kindertijd. Wanneer bepaalde basisbehoeften niet zijn vervuld, je bepaalde emoties niet goed hebt kunnen verwerken of niet kon leven zoals jij bedoeld was, zorgt dat voor blokkades in je systeem. Wanneer de energie van een chakra is geblokkeerd, kun je dit in je lijf voelen. In welke mate je dat voelt, is afhankelijk van hoe gevoelig je bent en hoe verbonden je bent met je lijf. Zoiets als een brok in je keel of het gevoel dat er een steen op je maag ligt, is een geblokkeerd chakra. De energie heeft dan moeite om goed te blijven stromen. Dat chakra gaat dan haperen.

 

Om voor jou een chakraroller op maat te kunnen maken, test ik jouw zeven hoofdchakra's. Ik maak hierbij gebruik van de 100% natuurzuivere chakra-oliën van 'De Groene Linde'.

 

Investering:
€35,- (test + chakraroller)

Social Media

Volg mij op Facebook

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Whatsapp