Contact

Op deze pagina kun je je eigen afspraak inplannen of contact met mij opnemen.

Contact

Op deze pagina kun je je eigen afspraak inplannen of contact met mij opnemen.

Ik werk uitsluitend op afspraak. Een verhelderingssessie of balanssessie kan elke doordeweekse ochtend ingepland worden om 9.45 uur. Je kunt je behandeling hieronder zelf inplannen. Kies je behandeling, kijk wanneer ik plek heb en voer je gegevens in.

 

Let op:
Meteen na het inboeken, ontvang je een automatische bevestiging per mail. Check je mailbox. Als je geen mail hebt ontvangen, sta je waarschijnlijk niet ingeboekt. Neem dan contact op met mij (app me via de knop hier op de website of stuur een mail naar marjankraster@gmail.com).

 

Heb je een vraag of wil je ergens advies over? Stuur me gerust een berichtje via email of whatsapp. Je kunt ook het formulier onderaan deze pagina invullen.

 

Whatsapp:
Via het icoontje hier op de website heb je meteen contact met me en hoef je niet eerst het nummer (0612300817) in te voeren.
Appjes worden elke dag gelezen en beantwoord.


Email:

marjankraster@gmail.com
Email wordt elke dag gelezen en beantwoord.

 


Social Media:

Like mijn Facebookpagina en/of volg me op Instagram

 

 

Afspraak annuleren?

Helaas worden gemaakte afspraken soms erg makkelijk afgezegd. Afspraken kunnen geannuleerd worden tot twee dagen voor de afspraak. In de afspraakbevestigingsmail staat een knop om te annuleren.


Indien een afspraak niet tijdig wordt geannuleerd, is de tijd die ik voor je heb gereserveerd voor mij niet meer op te vullen. Om die reden heb ik annuleringsvoorwaarden moeten opstellen.


Je kunt je afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 48 uur voor de gereserveerde tijd. Indien een afspraak niet minimaal 48 uur van tevoren wordt geannuleerd, breng ik 50% van de behandelingskosten in rekening. Je hoeft niets te betalen als je zelf zorgt voor een vervangend persoon, die op jouw tijd behandeld wil worden. Wanneer je zonder afmelding niet op de afgesproken tijd verschijnt of wanneer je te laat komt, breng ik 100% van de behandelingskosten in rekening.

 


Praktijkadres:

Marjan Kraster - Body&Mind-Balans
Lauwers 12
9642 KX Veendam

Parkeren kan voor de deur, aan de weg of op de oprit achter mijn auto.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer