Afspraak maken

Op deze pagina kun je je eigen afspraak inplannen of contact met mij opnemen.

Afspraak maken

Op deze pagina kun je je eigen afspraak inplannen of contact met mij opnemen.

Ik werk uitsluitend op afspraak. Een sessie kan elke doordeweekse dag tussen 9.45 uur en 15.00 uur ingepland worden in mijn agenda.

 

Een live behandeling kun je zelf inplannen. Kies hieronder je behandeling, kijk wanneer ik plek heb en voer je gegevens in. Voor het inplannen van een online behandeling of gratis gesprek kun je me appen of mailen.

 

Let op:
Meteen na het inboeken, ontvang je een automatische bevestiging per mail. Check je mailbox. Als je geen mail hebt ontvangen, sta je waarschijnlijk niet ingeboekt. Neem dan contact op met mij (app me via de knop hier op de website of stuur een mail naar marjankraster@gmail.com).

 

Voor vragen ben ik bereikbaar via email, whatsapp of via het contactformulier onderaan deze pagina. Telefonisch ben ik niet bereikbaar, je hebt wel de mogelijkheid om een gratis (bel- of beeldbel)gesprek aan te vragen.

 

Whatsapp:
Via het icoontje hier op de website heb je meteen contact met me en hoef je niet eerst het nummer (0612300817) in te voeren.
Appjes worden elke doordeweekse dag gelezen en beantwoord.
Let op: Ik gebruik whatsapp alleen voor korte berichtjes, het lukt me helaas niet meer om via Whatsapp allerlei persoonlijke vragen te beantwoorden. Hiervoor kun je een afspraak inplannen.

 

Email:
marjankraster@gmail.com
Email wordt elke doordeweekse dag gelezen en beantwoord.

 


Social Media:

Klik hier voor mijn Facebookpagina

 

Praktijkadres:
Marjan Kraster - Body&Mind-Balans
Lauwers 12
9642 KX Veendam
Parkeren kan voor de deur, aan de weg of op de oprit achter mijn auto.

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer