Oude emoties loslaten

Maandprogramma

Oude emoties loslaten

In dit programma ga jij jouw oude vastzittende emoties loslaten. De methode die ik hiervoor inzet is de emotiecode. Ik stem me af op jouw energie en jouw onderbewustzijn. De biotensor laat ons zien welke emoties vastzitten in jouw lijf. Soms is het nodig om uit te zoeken op welke leeftijd je deze emoties hebt ervaren en waar het mee te maken heeft. Soms heb je de emoties meegenomen vanuit een vorig leven of heb je ze geërfd van je (voor)ouders.

 

Zodra we de informatie vanuit het onderbewustzijn in ons bewustzijn hebben gebracht, kunnen we de energie van deze emoties met een simpele handeling loslaten uit jouw systeem. Het onderbewustzijn bepaalt hoeveel emoties je ter plekke los kunt laten. Soms zijn dat er drie, soms wel twintig. Je hebt de mogelijkheid om een specifiek thema/probleem/klacht in te brengen, maar we kunnen het ook algemeen houden. Omdat we als mens vaak zeer veel oude onverwerkte emoties bij ons dragen, bied ik dit als maandprogramma van vier sessies aan.

 

 

Inhoud:
Vier videobelmomenten, 1 per week.

 

Investering:
€120


Om kennis te maken kun je eerst een losse sessie inplannen voor €30,- Daarna kun je beslissen of je instapt in het maandprogramma.

 

Wil je het maandprogramma volgen, of eerst een losse sessie? Vul onderstaand formulier in.