Gratis gesprek

 

Gratis gesprek

 

Heb je het gevoel dat je vastloopt en niet echt verder komt met jezelf, op welke manier dan ook, en ben je daar eigenlijk wel helemaal klaar mee? 


Wil je weten wat je nodig hebt om je weer goed te voelen?

 

In een gratis gesprek, via Zoom, kijken we samen waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt. Het mooie is dat ik meteen mee kan kijken in je energieveld en kan zien wat daar aan de hand is. Door op jou in te tunen, zie ik vaak al snel waar de kern van jouw probleem zit. Ik geef je inzicht, help je een stukje op weg en vertel wat nodig is. Voor dit gesprek betaal je helemaal niks en ik beloof je dat ie verhelderend is! Geheel vrijblijvend, geen verkooppraatjes, want ik wil alleen vanuit oprechtheid mensen verder helpen. Mocht je geïnteresseerd zijn in een behandeling, dan vertel ik er natuurlijk heel graag over.

 

Dit gesprek kan ook ingepland worden om even kennis met mij te maken of wanneer je met mij wilt bespreken welke sessie voor jou het meest geschikt is.

 

Het gesprek zal ongeveer 30-40 minuten duren.

 

Stuur me even een appje (via de groene knop hier rechtsonder op de site) als je een gratis gesprek wilt inplannen. Ik reageer dagelijks op whatsapp. Mailen kan natuurlijk ook.