Gezondheidscheck

Gezondheidscheck

 

Zit je hond niet lekker in zijn/haar vel?
Heeft jouw hond last van stress, angst, sloomheid, lusteloosheid, trauma's, jeuk, andere huid- of vachtproblemen, pijn, stijfheid, ontstekingen, diarree, obstipatie, weinig eetlust, braken, ontstoken ogen of oorproblemen?
Of merk je dat je hond niet lekker in zijn/haar vel zit, maar weet je niet zo goed wat er aan de hand is?
Of zou zou je gewoon eens willen weten of je hond in balans is?
Of baat heeft bij bepaalde voedingssupplementen?

 

Met bioresonantie heb ik een stukje vacht van jouw hond nodig om een uitgebreide gezondheidscheck te kunnen doen. Met bioresonantie-apparatuur breng ik in kaart waar in het lichaam van jouw hond dingen niet goed gaan. Het is niet nodig om langs te komen met de hond (tenzij we het combineren met een massage of energetische behandeling).

1. Ik check alle organen en energiebanen op blokkades.
2. Ik test of de hond ergens allergisch of intolerant voor is (je kunt specifieke snacks en eventueel iets van het dagelijkse voer meesturen).
3. Ik test of er belastingen aanwezig zijn, die de oorzaak zijn van de disbalansen. Denk aan bacteriën, virussen, schimmels, parasieten, etc,
4. Ik test of de hond last heeft van bepaalde bijstoffen die het via een inenting binnen heeft gekregen.
5. Ik test of de hond baat kan hebben bij bepaalde voedingssupplementen (als je al supplementen gebruikt voor je hond, kan ik testen of de hond dit ook daadwerkelijk nodig heeft en in welke hoeveelheid).


Grote schoonmaak
Zodra duidelijk is wat er aan de hand is, kunnen we heel gericht een 'grote schoonmaak' houden, waardoor de lichaamscellen van jouw hond weer een gezonde frequentie kunnen aannemen en klachten kunnen verdwijnen. Ik kopieer de bioresonantiebehandeling op een chip, een soort muntje. Dit muntje leg je in de mand van de hond of plak je aan de binnenzijde van de halsband (ik test en bespreek van tevoren met jou wat het beste is). Soms is het beter om de behandeling op druppels te kopiëren, die je rechtstreeks in de mond druppelt of via een snack aan je hond geeft.

Ongeveer twee weken na de start van de behandeling ga ik testen wat het effect van de chip/druppels is geweest en of een vervolgbehandeling nodig is. Daarvoor heb ik weer wat verse haren (en soms wat ontlasting) van de hond nodig.


Tarief:

Voor een uitgebreide gezondheidscheck betaal je €50,-.
Voor een chip of druppels (inclusief na twee weken opnieuw testen) betaal je €35,- (exclusief verzenden, max. €4,50).


Aanmelden gezondheidscheck

Mededeling: ik heb een korte stop op de gezondheidschecks. Ik zal gedoseerd weer nieuwe honden aannemen. Mail/app me even als je op de aanmeldlijst wilt.

Wil je je aanmelden, vul dan het formulier hieronder in.
Verzamel wat vacht van je hond, inclusief wortel, door het er met een vlooienkammetje uit te kammen. Leg de vacht in een wc-papiertje/keukenrol en stop het in een plastic zakje en/of envelop. Doe er, wanneer je het per post verstuurt, nog een stukje aluminiumfolie omheen, in verband met de straling tijdens het sorteren van de post.

Als je hond darmproblemen/ontlastingsproblemen heeft, stuur dan ook wat ontlasting mee. Een heel klein beetje op een wattenstaafje o.i.d. in een boterhamzakje is voldoende.

Voeg jouw naam en de naam van je hond toe en sluit ook voeding, eventuele supplementen, medicijnen, verzorgingsmiddelen en alles wat je getest wilt hebben bij (+ de naam daarvan). Stuur naar Marjan Kraster, Lauwers 12, 9642 KX, Veendam.
Woon je in de buurt? Bij mij door de brievenbus gooien kan natuurlijk ook. Past het niet door de brievenbus, dan kun je het achterlaten in de hal (geef van tevoren even aan wanneer je langs wilt komen, dan doe ik de deur van het slot).


Ik doe binnen een week na ontvangst de haaranalyse. Ik mail je de uitslag en dan bespreken we (desgewenst telefonisch) wat de vervolgstappen zijn.
Je ontvangt per email een betaalverzoek.