Heftige emoties

Heftige emoties

Boos, gefrustreerd, verdrietig, jaloers, afgewezen, teleurgesteld, bang... emoties die we allemaal wel eens voelen. Niet bepaald heel aangenaam! Soms zijn de emoties zo sterk aanwezig, dat ze flink met je aan de haal kunnen gaan. Je wordt steeds weer getriggerd, de emoties lijken je over te nemen in plaats van dat jij de regie hebt, een verschrikkelijk gevoel!

 

Tijd om meer inzicht te krijgen in die emoties. We gaan er in deze themasessie samen mee aan de slag. We gaan kijken naar de dingen die jou bezighouden in je dagelijkse leven, de emoties die je daarbij ervaart en wat je nodig hebt om je stabieler te voelen. Weet: wat je ook voelt, alles is welkom. Want er is altijd een reden waarom je je voelt zoals je je voelt.

 

Met deze themasessie geef ik je inzichten en handvaten om thuis mee aan de slag te gaan. Wanneer je op een dieper niveau met specifieke emoties aan de slag wilt, dan is er na deze themasessie de mogelijkheid om een vervolgsessie in te plannen.

 

De sessie kan in mijn praktijk in Veendam of via videobellen.

 

 

Investering:
€50,-

 

 

Ik kom af en toe bij Marjan voor een APK'tje zoals ik het noem, haha. Even weer alles op een rijtje zetten. Het fijne is, Marjan vindt niks raar en kijkt echt nergens van op. Alles kan besproken worden. Dat is heel fijn, want met mijn man en vriendinnen kan dat niet, die snappen soms niks van mij. Ik heb me altijd heel erg geschaamd voor mezelf en ik dacht altijd dat ik raar was (ben ik ook wel een beetje, hihihui), maar dankzij Marjan heb ik nu veel meer zelfvertrouwen en durf ik steeds meer te leven zoals ik ben.
Marlies

Social Media

Volg mij op Facebook

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Whatsapp