Hond in Balans

Hond in Balans

 

Zit je hond niet lekker in zijn/haar vel?
Heeft hij/zij bijvoorbeeld last van stress, (verlatings)angst, trauma's, jeuk, andere huid- of vachtproblemen, diarree, obstipatie, weinig eetlust of pijn/stijfheid bij bepaalde bewegingen?
Of zie je dat je hond niet lekker in zijn/haar vel zit, maar weet je niet zo goed wat er aan de hand is?

 

Met bioresonantie heb ik een stukje vacht van je hond en/of een beetje ontlasting nodig om een uitgebreide gezondheidscheck te doen. Na aanmelding (via het formulier onderaan deze pagina) kun je dit naar mij toesturen per post of door mijn brievenbus doen. Het is niet nodig om langs te komen met de hond (in enkele gevallen is een fysieke afspraak wél zinvol, wanneer we het willen combineren met een massage of energetische behandeling).

 

Met mijn bioresonantie-apparatuur breng ik in kaart waar in het lichaam van jouw hond dingen niet goed gaan. Ik check alle organen en energiebanen op blokkades en test of je hond ergens allergisch of intolerant voor is. Ook ga ik uitzoeken of er belastingen aanwezig zijn die de oorzaak zijn van de disbalansen. Denk aan bacteriën, virussen, schimmels, parasieten, etc. Verder test ik of de hond last heeft van eventuele hulpstoffen via een inenting.
Wanneer je, samen met de vacht en/of ontlasting, een beetje van de dagelijkse voeding en snacks meestuurt, kan ik testen of het goed is voor je hond (rauw vlees natuurlijk niet opsturen, in dat geval breng je het langs, of ik haal zelf even iets van de dierenwinkel). Ik kan alles wat je meestuurt testen, ook supplementen, medicijnen, vlooien- of tekenmiddelen, shampoo of andere middeltjes. Stuur zoveel mogelijk mee.

 

Zodra duidelijk is wat er aan de hand is, kunnen we heel gericht een 'grote schoonmaak' houden, waardoor de lichaamscellen van jouw hond weer een gezonde frequentie kunnen aannemen en klachten kunnen verdwijnen. Ik kopieer de bioresonantiebehandeling op een chip, een soort muntje. Dit muntje leg je in de mand van de hond of plak je aan de binnenzijde van de halsband (ik test en bespreek van tevoren met jou wat het beste is). Soms is een chip niet nodig en zet ik de behandeling op druppels die je rechtstreeks in de mond druppelt of via een snack aan je hond geeft.

 

Ongeveer twee weken na de start van de behandeling ga ik testen wat het effect van de chip/druppels is geweest en of een vervolgbehandeling nodig is. Daarvoor heb ik weer wat verse haren en/of ontlasting van de hond nodig.

 

Tarief:
Voor een uitgebreide gezondheidscheck betaal je €50,-.
Voor een chip of druppels (inclusief na twee weken opnieuw testen) betaal je €35,-(inclusief verzenden).

 

Aanmelden:
Wil je je aanmelden, vul dan onderstaand formulier in.
Verzamel wat vacht van je hond, inclusief wortel, door het er met een vlooienkammetje uit te kammen. Leg de vacht in een wc-papiertje/keukenrol en stop het in een plastic zakje en/of envelop. Doe er, wanneer je het per post verstuurt, nog een stukje aluminiumfolie omheen, in verband met de straling tijdens het sorteren van de post.
Alleen als je hond darmproblemen/ontlastingsproblemen heeft, stuur je ook wat ontlasting mee. Een heel klein beetje op een wattenstaafje o.i.d. in een boterhamzakje is voldoende.
Voeg jouw naam en de naam van je hond toe en sluit ook voeding, eventuele supplementen, medicijnen en alles wat je getest wilt hebben bij (+ de naam daarvan). Stuur naar Marjan Kraster, Lauwers 12, 9642 KX, Veendam. Woon je in de buurt? Bij mij door de brievenbus gooien kan natuurlijk ook. Past het niet door de brievenbus, dan kun je het achterlaten in de hal (geef van tevoren even aan wanneer je langs wilt komen, dan doe ik de deur van het slot).


Ik doe binnen vijf dagen na ontvangst de haaranalyse. Ik mail je de uitslag en dan bespreken we (desgewenst telefonisch) wat de vervolgstappen zijn.
Je ontvangt per email een betaalverzoek.

 

Aanmelden voor een gezondheidscheck doe je via onderstaand formulier.