Mindful Morning

Audioserie van 30 dagen

Mindful Morning

Audioserie van 30 dagen

Donderdag 1 december start Mindful Morning.
Mindful Morning geeft je elke ochtend een mindful momentje van 3,5 minuut met jezelf, voordat je de drukte van de dag instapt.

 

Je ontvangt 30 dagen lang elke ochtend per email een audio van mij met daarin het mindful momentje. Elke dag is anders, zo hoop ik je iedere dag te kunnen inspireren. Dat ene momentje in de ochtend nodigt ook uit om het thema mee te nemen je dag in. Je dag bewust en met aandacht voor jezelf beginnen doet zoveel goeds, het zet de toon voor de rest van je dag!

 

Door mee te doen geef je jezelf niet alleen een mindful start van de dag, maar krijg je ook vele tools om jezelf energetisch stevig neer te zetten. Zeer waardevol, of je nou beginner bent of al wat meer ervaring hebt.

 

Investering: €35

 

LET OP:
Let er tijdens het bestelproces op dat je je huisnummer invult, meteen achter je straat. Vaak worden je gegevens automatisch ingevuld, maar het huisnummer wordt niet meegenomen en dat krijg je een foutmelding. Het huisnummer moet meteen achter de straat en niet eronder!


Twijfel je of dit iets voor jou is?

Dan heb je de mogelijkheid om je gratis in te schrijven voor alleen dag 1. Je ontvangt dan op de ochtend van 1 december dag 1 in je mailbox. Aan de hand daarvan kun je besluiten om wel of niet door te gaan.
Om je gratis aan te melden voor alleen dag 1 is het nodig dat je mij voor 30 november 22.30 uur een whatsappbericht (via de groene knop hier op de website) of een email stuurt (marjankraster@gmail.com) met de volgende gegevens:
Dag 1
Je voor- en achternaam
Je emailadres

 

Na 22.30 uur kun je je niet meer aanmelden voor de gratis dag. Als je je vóór 1 december 5.30 uur inschrijft voor het gehele programma doe je deze ronde nog mee.