Onderbewustzijnsessie

Onderbewustzijnsessie

Je zit niet lekker in je vel of je worstelt met een bepaald thema, en je vraagt je af: wat is er nou eigenlijk aan de hand? Is er iets mis in m'n lichaam? Heb ik te veel stress? Een allergie? Of zijn m'n hormonen in de war? Heb ik een vitaminetekort of mis ik een ander stofje? Moet ik iets veranderen in mijn leefstijl? Moet ik positiever denken? Of zal het gewoon mijn gevoeligheid zijn? Of zit er misschien toch nog een onverwerkt trauma?

 

Ons onderbewustzijn weet het! Je kunt het onderbewustzijn zien als een computer die elke ervaring die jij ooit hebt gehad tot in het kleinste detail opslaat. In een onderbewustzijnsessie maken we hier handig gebruik van en kijken we wat er op onbewust niveau gaande is.

 

Als ingang nemen we jouw probleem/klacht of het doel/verlangen wat je hebt. Vervolgens test ik (m.b.v. een zelf ontwikkeld protocollenboek en een biotensor) op welk vlak we iets te doen hebben: op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch of  spiritueel niveau. Wat nodig is, kan heel wisselend zijn. Soms moet er een blokkade weggehaald worden, soms moet een energieveld opgeschoond worden, soms komt er een advies (bijv. meer water drinken, anders eten of een bepaalde vitamine bijslikken), soms moet een onverwerkte emotie of een overtuiging uit het systeem verwijderd worden (regelmatig test ik dat het niet eens je eigen emoties/overtuigingen zijn, maar overgenomen van je (voor)ouders - ook dat kan ik testen), soms moet een energetisch lijntje tussen jou en een ander losgemaakt worden, soms moet er een karmische verbinding verbroken worden, soms moet je huis energetisch gereinigd worden... Zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar zo heb je even een idee.

 

Zodra we het plaatje compleet hebben en je onderbewustzijn vindt dat we nu voldoende weten, kunnen we de blokkades uit je systeem halen. Ik test per onderdeel welke methode daarvoor bij jou ingezet moet worden (methodes die ik het meest inzet: de belemmerende energie afvoeren m.b.v. de biotensor, de Emotiecode en de Jassentechniek).

 

Een bijzondere en unieke sessie waarin we onverwerkte situaties, trauma's, fysieke klachten en emotionele moeilijkheden op een snelle en plezierige manier kunnen aanpakken. Omdat de oorzaak achter klachten wordt aangepakt (in plaats van de symptomen), kun je vaak na één behandeling al indrukwekkende veranderingen opmerken. Soms bestaat een probleem/klacht uit meerdere lagen en zijn meer sessies nodig om de negatieve energie rondom dat thema volledig los te kunnen laten.

 

Videobellen, op afstand of live sessie:
Een onderbewustzijnsessie kan als online videbelsessie, als live sessie of als afstandsessie (met een foto van jou als ik je niet ken - voordeel van een afstandsessie is dat je deze niet hoeft in te plannen in mijn agenda, na het invullen van het formulier onderaan deze pagina, ga ik ermee aan de slag).

 

Afstandsessie - mini of volledig
Bij de afstandsessie kun je kiezen voor een minisessie of voor een volledige sessie.

 

Een mini-sessie bestaat uit:
- Negatieve energie weghalen
- Huis energetisch reinigen
- We kijken naar één aspect van je probleem/klacht of doel/verlangen (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch of spiritueel)
De mini-sessie kan ik vaak al snel voor je doen (handig wanneer je een urgent thema hebt, wanneer je je heel slecht voelt of met een dringende vraag zit).

 

Een volledige sessie bestaat uit:
- Negatieve energie weghalen
- Huis energetisch reinigen
- We kijken naar alle aspecten van je probleem/klacht of doel/verlangen (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch of spiritueel)
Deze sessie probeer ik binnen drie werkdagen te doen.

 

Investering:
Videobelsessie (altijd volledige sessie): €75
Afstandsessie - minisessie: €25
Afstandsessie - volledige sessie: €75
Live sessie: €135

 

Wil je de onderbewustzijnsessie als live sessie of als videobelsessie inplannen?
KLIK HIER VOOR DE ONLINE AGENDA!

 

Wil je een afstandsessie (minisessie of volledige sessie) inplannen?
Vul het formulier hieronder in. Je ontvangt na het invullen een email van me met daarin een betaalverzoek. Na de sessie stuur ik je een mail waarin ik je exact vertel wat ik ben tegengekomen, welk inzichten/adviezen ik voor je heb gekregen en welke blokkades ik heb weggehaald. Je hebt dan uiteraard nog de mogelijkheid om vragen te stellen.