Praktische informatie

 

Praktische informatie

Parkeren kan bij mij voor de deur. Als er plek is, zet je auto gerust achter mijn auto op de oprit.

 

De behandelruimte is gevestigd op de eerste verdieping van mijn woning aan de Lauwers 12 te Veendam. Houd er rekening mee dat je een trap op moet.

 

Je hoeft niet aan te bellen, de deur is van het slot. Bij binnenkomst kun je in de hal plaatsnemen en wachten tot ik je kom halen.

 

Bij griepachtige verschijnselen is een behandeling niet altijd verstandig. Overleg even met mij of we de behandeling door laten gaan.
In coronatijd: zeg je afspraak af bij (lichte) verkoudheidsklachten of griepachtige verschijnselen.

 

Bij een (mogelijke) zwangerschap is het heel belangrijk dat je dit meldt, de behandeling dient dan te worden aangepast.

 

Wanneer ik denk niet de geschikte persoon te zijn om jou te helpen, verwijs ik je door naar een andere behandelaar, arts of therapeut.

 

Ik ben niet aansprakelijk voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zijn van een behandeling. Tijdens een behandeling wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd en genezingsreacties zijn hierbij heel normaal. Onderdruk het niet, maar geef het de ruimte. Om alle oude energie en losgekomen afvalstoffen goed te kunnen afvoeren, is het raadzaam om na een behandeling veel water te drinken.

 

Ik ben niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen.

 

De prijs van een behandeling is inclusief 21% BTW. Prijswijzigingen en typefouten zijn voorbehouden.

 

Er kan gepind worden.

 

Je kunt je afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 48 uur voor de gereserveerde tijd. Indien een afspraak niet minimaal 48 uur van tevoren wordt geannuleerd, breng ik 50% van de behandelingskosten in rekening. Je hoeft niets te betalen als je zelf zorgt voor een vervangend persoon, die op jouw tijd behandeld wil worden. Wanneer je zonder afmelding niet op de afgesproken tijd verschijnt of wanneer je te laat komt, breng ik 100% van de behandelingskosten in rekening.In deze Coronatijd kan een afspraak kosteloos worden geannuleerd.
In coronatijd kan een afspraak  kosteloos worden geannuleerd bij (lichte) verkoudheidsklachten of griepverschijnselen. Wanneer je echter zonder afmelding niet op de afgesproken tijd verschijnt, breng ik de behandelingskosten in rekening.

 

Wanneer je bij me komt als klant, worden je naam, adresgegevens, telefoonnummer en emailadres opgeslagen in het programma wat ik daarvoor gebruik (Salonized). Ik verwerk deze persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van (medische) informatie die je aan mij verstrekt. Persoonlijke gegevens verstrek ik alleen met jouw expliciete toestemming.

 

Mijn praktijk is sinds juni 2007 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01130472.

 

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met deze voorwaarden en mijn privacyverklaring