Verhelderingssessie - live sessie

 

Verhelderingssessie - live sessie

 

Een verhelderingssessie is bedoeld om inzicht te krijgen in jezelf. Ik bied twee soorten verhelderingssessies aan: live en op afstand. Op deze pagina geef ik je informatie over de live verhelderingssessie.
Voor de verhelderingssessie op afstand, aan de hand van een harenanalyse, kun je hier klikken.

 

Tijdens een live verhelderingssessie bespreken we jouw persoonlijke situatie en de moeilijkheden waar je tegenaan loopt. Verder zal ik een basisgezondheidsmeting doen met het bioresonantieapparaat en kan ik de toestand van je fysieke en energetische lichaam checken.


Basisgezondheidsmeting:

Met het bioresonantieapparaat test ik hoe je algemene energetische toestand is, of je organen, energiebanen en chakra's hun werk goed doen, of je lichaam afvalstoffen goed afvoert, hoe je yin/yang-balans is en of je vitamine-/mineralentekorten hebt. Slik je al supplementen bij, neem ze dan mee, dan check ik of je ze nodig hebt en zo ja, in welke dosering.


Check fysieke en energetische lichaam:

Terwijl je (in je ondergoed) op de massagetafel ligt, kan ik voelen hoe het met je spieren en wervels is gesteld, of er verkrampingen en/of triggerpoints zitten, of er wervels scheef staan en of bepaalde klachten daar vandaan kunnen komen. Ik kijk ook naar de energiebalans in het lichaam. Stroomt de energie goed door je lijf, waar zitten de haperingen, ben je goed geaard, zit er veel stress in je lijf, zijn er bepaalde belangrijke punten in je energiesysteem verschoven of uit balans en moeten er energieën verwijderd worden die niet (meer) bij je horen.

 

LET OP:
Drink thuis vóór de sessie een glas water/thee. Wanneer je lichaamscellen niet vochtig genoeg zijn, kan ik de bioresonantiemeting niet goed uitvoeren. Drink van tevoren geen koffie, dit beïnvloedt de meting.

 

Tarief:
€ 85,-
Hoe lang de verhelderingssessie duurt kan ik van tevoren niet goed inschatten, dit verschilt per persoon. Zorg in ieder geval dat je ruim de tijd hebt, zodat we de tijd kunnen nemen die nodig is.

 

'Sjeminee, dit was écht een verhelderingssessie! Terwijl je me niet eens kent, legde je exact de vinger op de goede plek, ik heb me nog nooit zo begrepen gevoeld, zó fijn! En verder handig om te weten dat ik maar één magnesiumpilletje per dag nodig heb i.p.v. twee.'

 

 

Afspraak inplannen:
Via de knop hieronder kun je zelf je sessie inplannen in mijn online agenda.
Om de tijd zo optimaal mogelijk te gebruiken, wil ik je vragen om vóór de sessie de vragenlijst in te vullen. Deze kun je online invullen. Als je na het invullen drukt op 'verzenden' komt ie automatisch bij mij terecht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Whatsappp