Verhelderingssessie

Verhelderingssessie

Aan de hand van een aantal hoofdharen doe ik een bioresonantie-basisgezondheidsmeting. Telefonisch of per email geef ik je de uitslag van deze harenanalyse en bespreken we jouw persoonlijke situatie en de moeilijkheden waar je tegenaan loopt.

 

HOE WERKT HET?
Jij verzamelt minimaal drie verse hoofdharen van jezelf.
Het is belangrijk dat de haarwortels meekomen. De handigste manier is om trekkend met je handen door je haren te gaan. Vaak komen er dan meteen haren mee. Je kunt ook met een schone, haarvrije borstel door je haar gaan, totdat je minimaal drie haren verzameld hebt.
Leg de haren in een wc-papiertje/keukenrol (klein stukje, want hoe groter het is, hoe meer moeite ik heb om de haren te vinden) en stop het in een plastic zakje en/of envelop. Doe er, wanneer je het per post verstuurt, nog een stukje aluminiumfolie omheen, in verband met de straling tijdens het sorteren van de post. Doe er een papiertje bij in met je naam en sluit ook eventuele supplementen bij (+ de naam daarvan).
Stuur naar Marjan Kraster, Lauwers 12, 9642 KX, Veendam. Woon je in de buurt? Bij mij door de brievenbus gooien kan natuurlijk ook.


Ik doe binnen een week de haaranalyse.

Tijdens deze analyse doe ik een meting met het bioresonantieapparaat. Ik test al je organen en energiebanen op blokkades en ik test of je tekorten hebt in de basisvitamines/mineralen.
Wanneer je supplementen bijslikt en wilt weten of die wel echt nodig zijn, sluit dan van elk supplement één exemplaar bij.


We bellen of mailen:

Bij je aanmelding kun je aangeven of je de uitslag telefonisch wilt bespreken of per email. Als ik de haaranalyse heb gedaan, mail ik je de uitslag of om de belafspraak in te plannen. Op het afgesproken tijdstip bel ik jou. Dit gesprek duurt ca. 45-60 minuten. We bespreken jouw persoonlijke situatie, ik geef je de uitslag van de harenanalyse en je kunt de vragen stellen die je hebt.


TARIEF:

€50,- (betaling per Ideal bij aanmelding)

 

AANMELDEN:

Mededeling: vanwege de vele aanmeldingen heb ik een korte stop op de verhelderingssessies. Ik zal gedoseerd weer nieuwe klanten/haren aannemen. Mail/app me even als je op de aanmeldlijst wilt.


1. Druk op de paarse aanmeldknop hieronder.
Hier kun je de verhelderingssessie in je winkelmand doen. Je betaalt de sessie meteen via Ideal. Geef in het notitievak aan of je een telefonische afspraak wilt of de uitslag per email wilt ontvangen.


2. Vul de vragenlijst in:

KLIK HIER VOOR DE VRAGENLIJST!


3. Stuur je haren naar me op of doe ze door mijn brievenbus
Zodra ik de harenanalyse heb gedaan, krijg je een email van me met de uitslag of om een telefonische sessie in te plannen (afhankelijk van wat je hebt gekozen).