5d-roller

Om je te ondersteunen in de overgang van 3d naar 5d

5d-roller

Om je te ondersteunen in de overgang van 3d naar 5d

Voor de 5d-roller gebruik ik de complete set 5d-light-frequencys van 'De Groene Linde'.

 

5d - Awakening:
Deze frequentie ondersteunt je in het proces van 'wakker worden'.
Het proces van ‘wakker worden’ kan met nogal wat lichamelijke klachten gepaard gaan, zoals slaapproblemen, onrust en een slechte concentratie. Ook psychische klachten komen vaak voor, je wordt gevoeliger voor je omgeving en de mensen om je heen.


5d - Blueprint:

Een blueprint is het oorspronkelijke plan. Zo heeft je DNA ook een oorspronkelijk plan. Je DNA blueprint is in de loop van de eeuwen vervuild geraakt, door ervaringen en door foutjes in het delen. Die gebeurtenissen zijn als trauma’s opgeslagen in je DNA en met jou meegereisd. Maar ook karmische stukken zijn verbonden met je DNA. Karma van jezelf, maar ook je familie-karma is door de eeuwen heen met je meegereisd. In 5D is het makkelijker om deze vervuiling/trauma’s los te laten. Zo ontstaat er ruimte en wordt het makkelijker om de frequentieverhoging door te maken. Worstelen met je bewuste en onbewuste trauma’s is zeer vermoeiend en kunnen een aardige deuk in je vertrouwen slaan. Je wilt wel in de 5D-frequentie mee, maar het lukt niet vanwege deze vervuiling. 5d-Blueprint zal je hierbij helpen. Zie het maar als de grote schoonmaak!


5d - Boundaries:
De trilling van de aarde wordt steeds hoger, maar ondanks dat blijft er veel ‘ruis’ dat ons kan hinderen. Omdat je steeds gevoeliger wordt, is het belangrijk dat je je goed beschermt tegen die ruis. Je kunt 'ruis opmerken  door oververmoeidheid, wat ook blijft als je prima slaapt. Je wordt je steeds bewuster van andermans emoties en pikt ze zelfs op en neemt ze mee. Hierdoor kunnen je emoties van het ene op het andere moment veranderen. Iedere dag worden we geconfronteerd met lagere frequenties, in real-life of via de media. Je raakt overprikkeld en ervaart veel stress en/of lichamelijke ongemakken. Ook het aangeven van je grenzen wordt moeilijker, je merkt dat mensen misbruik van je maken of ze komen te veel in je persoonlijke ruimte. 5d-Boundaries helpt je om met deze aspecten te dealen. Stevige bescherming en duidelijke grenzen. Eerste hulp voor mensen die erg sensitief zijn.


5d - Compassion:
In het 5d-tijdperk draait alles om liefde. Liefde om je te verbinden met je omgeving, de wereld en met jezelf. Vooral dat laatste is de sleutel tot transformatie, compassie naar jezelf. Je bent goed zoals je bent, je bent het waard om te ontvangen en je mag schuldgevoelens loslaten. Met 5d-Compassion lukt het je om je hart open te stellen. Als je lichamelijke ongemakken ervaart, zoals druk op je borst of hartkloppingen, dan kan het zijn dat het hartchakra zich wilt openen, maar dat dit niet lukt. Natuurlijk moet je deze symptomen serieus nemen, maar ze kunnen ook te maken hebben met je transformatieproces. Deze klachten ontstaan doordat je het moeilijk vind om je open te stellen voor de hoge frequentie.


5d - Cosmic Source

Verbinding met de kosmische bron, de hoogste vorm van liefde. Deze frequentie zet je aura onmiddellijk in het licht, de trilling wordt verhoogd en je voelt dat de zwaarte van je afvalt en alles makkelijker gaat. Ook de mensen om je heen zullen merken dat je anders bent, je reageert milder en liefdevoller.
Vind je het nog moeilijk om je over te geven aan de frequentie van liefde, omdat je bijvoorbeeld bang bent om dat wat je hebt kwijt te raken of vind je dat je het niet waard bent om onvoorwaardelijke liefde te ervaren? Dan kun je met 5d-Cosmic Source de overgave aan: je overgeven aan alles wat is en wetende dat alles goed is. Dat is wat de bron je wilt duidelijk maken. Je bent een komisch wezen en als je je weer verbindt met de bron, daar waar je vandaan komt, zal dat voelen als thuiskomen. Doordat je je had afgesloten, kreeg je het gevoel alleen te zijn. Maar door je weer open te stellen, kun je je overgeven aan de kracht van liefde. Als je dit ervaart, zul je je nooit meer alleen voelen. Doordat de verbinding weer wordt hersteld kan de energie vanuit de bron weer vloeiend stromen en je opladen, je inspireren en liefhebben.


5d - Creative Power
Door je zonder aarzeling over te geven aan de frequentie van de vijfde dimensie ontwikkel je het vertrouwen dat er genoeg is voor iedereen. Je kunt zonder angst en vol overgave in het leven staan. Je wordt je er steeds bewuster van dat je je eigen toekomst kunt creëren. Door je wens zo gedetailleerd voor je te zien en te voelen hoe het is als je je doel hebt bereikt, zend je krachtige energetische golven de kosmos in, waar alle radertjes gaan draaien, zodat dat wat je bereiken wilt wordt gerealiseerd. Jij bent magie en in het 5d-tijdperk zullen deze mechanieken nog sneller gaan werken. Merk je dat het bij jou nog niet zo makkelijk gaat? Blijf je misschien hangen in gedachten, gevoelens van angst, minderwaardigheid of andere emoties met een lage trilling die de weg naar realisatie in de weg staan? Met de 5d-Creative Power kun je loskomen van deze beperkende overtuigingen en een vol leven toelaten. Er worden wellicht nog wat harde noten gekraakt, maar weet dat deze gevoelens tijdelijk zijn en dat je snel op het 5d-pad bent aangekomen, waarin je wensen gerealiseerd worden.


5d - Earth Matrix:
De aarde heeft een energetisch net om zich heen, dit ligt als een deken om de aarde heen. Hiermee kun je je verbinden. Het is een bijzondere ervaring om te merken dat je je werkelijk thuis mag voelen, hier op aarde en in het leven. Het is een stabiele energie en het geeft heel veel kracht, maar ook stilte. Het is het gevoel van thuiskomen, dat je hier mag zijn en dat je er toe doet. Het is ook een heel beschermende energie is. 5d-Earth Matrix zorgt ervoor dat je goed verbonden blijft met de energie van de aarde, je bent alert en daadkrachtig. Je voelt je veilig en binnen die veiligheid kun je je als persoon ontplooien.


5d - Power of Now:
De kracht van het hier en nu! Geen verleden en geen toekomst. Helemaal vrij van belemmeringen en toekomstverwachtingen. Je ziet geen beren op de weg en er zijn geen redenen om zaken niet aan te pakken. Het hier en nu helpt je innerlijk stil te worden en naar je hart te luisteren.Vanuit deze innerlijke stilte kan je levenspad zichtbaar worden en inspiratie ontstaan. Deze frequentie zal je helpen om in het hier en nu te zijn en te blijven. Maak er een momentje van, gebruik de Power of Now op jouw favoriete manier, ga zitten en ervaar wat het betekent om in het hier en nu te zijn. Deze frequentie is ook heel fijn als je je moet concentreren.

 

5d - Transfiguration
Door met 5d-Transfiguration te werken, worden je kanalen opengezet voor het licht en liefde. Je hele wezen gaat zich vernieuwen tot op celniveau, zelfs tot op dna-niveau. Je kunt nu al het licht naar binnen laten stromen en zo je frequentie verhogen. Liefde is de hoogste frequentie en zal alle lagere frequenties doen verdwijnen. Soms merk je dat je wordt gevangen door de negativiteit van bijvoorbeeld de media of dat je schaduwkant weer de kop opsteekt. Je geeft je dan over aan emoties zoals angst, schaamte, haat en schuldgevoelens. Je hebt een keuze: laat je je meevoeren met deze gevoelens en blijf je erin steken? Of kies je voor de hoge trilling die liefde heet? Zodra je liefde toelaat merk je dat dit veel fijner is. Je wordt niet opgeslokt door nare gevoelens. Je hebt nu de gelegenheid om je trilling te verhogen en door te stappen naar het 5d-tijdperk.


5d - Transition:
We zijn het zo gewend om met ons hoofd te leven, we denken er wat op los en we gaan ervan uit dat alles wat we bedenken ook het juiste is. We zijn belast met overtuigingen die we in de loop van ons leven hebben verzameld. We hebben ook veel verlangens, we dromen over van alles. Maar ondertussen begint je hoofd zich ermee te bemoeien, alle goede redenen om de stap niet te zetten komen op tafel en de moed zakt je in de schoenen. Herken je het? De keuzes die je maakt vanuit je verlangens/vanuit je hart zijn vaak de beste keuzes. Onderbewust weet jij wat goed voor je is! De frequentie 5d-Transition zal je helpen om je hoofd en je hart samen te gebruiken. Je hoofd is belangrijk, die heb je nodig om de stappen uit te denken die je gaat doen. En je hart leidt je de weg.

 

5d - Trinity
De verbinding tussen lichaam, ziel en geest. De drie-eenheid die je bent, in totale verbinding. Breng jezelf weer in lijn en kom op die manier weer in contact met jezelf en de bron. Hoe het komt dat je zo uit balans was, kan redenen hebben die niet in dit leven hoeven te liggen. Je kunt zelfs vele levens uit balans zijn geweest. Om ervoor te zorgen dat je weer de drie-eenheid wordt die je oorspronkelijk bent is deze frequentie Trinity ontstaan. Als je weer in lijn bent zal je onderbewustzijn/je ziel dit meteen herkennen. Je ervaart rust en een gevoel van thuiskomen en het wordt makkelijker om je levenspad te bewandelen, die je leiden tot een gelukkig leven. Ook als je dat latente gevoel van heimwee ervaart, is 5d-Trinity een goede keuze. Je ervaart met Trinity dat je altijd bent verbonden en dat je leven op aarde niet het einde is van de cyclus.

Investering 5d-balansroller, inclusief 5d-meting:
€35,-