Heel jezelf

10-weken-programma

Heel jezelf

10-weken-programma

Verlang jij ernaar om voor eens en altijd je 'shit' achter je te laten en gewoon weer jezelf te zijn? Voel je dat er nu echt iets moet gebeuren? In dit 10-weken-programma 'Heel jezelf' help ik je erbij. Door middel van emotiewerk, energetisch werk, massage, bioresonantie, transformatiewerk, energetisch testen en coaching werken we er samen aan om jou weer op de rails te krijgen.

 

Het 10 weken-programma bestaat uit:
- Gezondheidsmeting en energetische check
- Een opstart-afspraak (keuze uit live of online)
- Vijf live sessies (om de week)
- Vijf (video)belmomenten (om de week)

 

Investering:
€50,- per week*

 

Dit 10-weken-programma is voor jou wanneer je zin hebt om je leven aan te pakken, wanneer je bereid bent om eerlijk naar jezelf en je leven te kijken, er klaar voor bent om vastzittende emoties los te laten, belemmerende patronen te doorbreken en stappen te zetten richting een leven die past bij wie jij bent. Als jij jij bent, wordt het leven zoveel mooier!

 

* Mochten we gaandeweg het gevoel hebben dat het volledige programma van tien weken niet nodig is, dan kunnen we voortijdig stoppen (de betalingen stoppen dan vanzelfsprekend ook).

 

Om te bepalen of we samen aan de slag gaan met dit programma hebben we eerst een gesprek. Dit gratis gesprek (per videobellen of live) kun je aanvragen via het formulier hieronder.