Volledig aanbod

Een krachtige mix van energiewerk, massage en essentiecoaching

Volledig aanbod

Een krachtige mix van energiewerk, massage en essentiecoaching

Overzicht van behandelingen

Massage

Intuïtieve massage, afgestemd op jou in het moment.

Massage Plus

Een combinatiebehandeling van massage, een energetische schoonmaak, een (meditatie)oefening en eventueel handvatten voor thuis.

Body & Mind In Balans

Diepgaande behandeling om de balans in body & mind te herstellen.

Vrouw in Balans

Vier thema's, vier bijzondere behandelingen voor de vrouw:

 • Buik
  De buik is een plek waar opgekropte emoties zich opstapelen. Dat wat in de buik vast is gaan zitten, zet ik in beweging. Hierdoor kan de spanning worden losgelaten en kan de energie weer stromen.
 • Borsten
  Stress en angst slaat zich vaak op in het borstgebied. In deze behandeling masseer ik het borstweefsel en de spieren rondom de borsten, ook verbeter ik de energiestroom in het hele gebied. Erg geschikt bij pijnlijke, gezwollen of gespannen borsten.
 • Kinderwens
  Onverwerkte emotionele blokkades kunnen de energie vastzetten en een zwangerschap verhinderen. In deze behandeling richten we ons op eventuele blokkades die een zwangerschap in de weg staan.
 • Zwangerschap
  Zachte energetische massage helpt om je helemaal te ontspannen en om zwangerschapsgerelateerde klachten te verminderen. In een dieptebehandeling kan ik je helpen om contact te maken met je ongeboren baby.

Hoofdpijnbehandeling

Een stevige nek- en schoudermassage om de spieren goed los te kneden en een ontspannende energetische massage van het hoofd en gezicht om de druk uit het hoofd weg te laten vloeien.

APK

Een check van zowel je fysieke lichaam als je energielichaam. Om je goed te voelen is het nodig dat beide in goede conditie zijn.

Challenge 'Rust in je hoofd'

Is het druk in je hoofd? Ratelen je gedachten de hele dag maar door en lukt het je niet om de uitknop van je hoofd te vinden? Volg thuis de challenge 'Rust in je hoofd'.

Chakrameditatie

In deze meditatie ga je ruimte in je chakra’s creëren, zodat de energie makkelijker door je lijf kan stromen. Je kunt 'm bestellen en de opname beluisteren.

 

Óp naar een Hapy Body, een Happy Mind, een Happy life!

 

Tip: In mijn shop verkoop ik mooie, eerlijke producten voor Body&Mind.

Wil je meer informatie over de behandelingen?

Neem dan contact met mij op!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer