Vrijdag-Afstemming

Gericht op het probleem of de moeilijkheid die jij opgelost wilt hebben

Vrijdag-Afstemming

Gericht op het probleem of de moeilijkheid die jij opgelost wilt hebben.

Je zit niet lekker in je vel of je worstelt met een bepaald thema, en je vraagt je af: wat is er nou eigenlijk aan de hand? Is er iets mis in m'n lichaam? Heb ik te veel stress? Een allergie? Of zijn m'n hormonen in de war? Heb ik een vitaminetekort? Of mis ik een ander stofje? Moet ik iets veranderen in mijn leefstijl? Moet ik positiever denken? Is er een chakra geblokkeerd? Zal het gewoon mijn gevoeligheid zijn? Of zit er misschien toch nog een onverwerkt trauma?

 

Jouw onderbewustzijn weet het! Je kunt jouw onderbewustzijn zien als een computer die elke ervaring die jij ooit hebt gehad tot in het kleinste detail opslaat. In deze vrijdag-afstemming maken we hier handig gebruik van en kijken we wat er op onbewust niveau gaande is.

 

In deze vrijdag-afstemming stem ik me af op jouw onderbewustzijn. Als ingang neem ik het probleem of de moeilijkheid die jij opgelost wilt hebben. Je mag het ook algemeen houden. Ik test met de biotensor op welk vlak je iets te doen hebt. Als er een blokkade weggehaald moet worden, doe ik dat meteen voor je.

  • Elke vrijdag is er een afstemming waar je je voor kunt aanmelden. Je kunt kiezen voor een eenmalige afstemming of voor een serie van afstemmingen. Bij meerdere afstemmingen kunnen we telkens een laagje dieper komen. Je kunt per week bepalen of je je aanmeldt voor de vrijdag die komen gaat.
  • Ik stem me tijdens de afstemming af op jouw onderbewustzijn via je naam. Daarbij pik ik jouw energie op.
  • Via deze afstemming krijg je inzicht in jouw onbewuste processen. In deze vrijdag-afstemming kijken we naar één aspect van het thema (een probleem of verlangen) wat jij inbrengt: 'Als er één ding is wat we nu voor je kunnen doen, waar hebben we dan naar te kijken?'
  • Wat nodig is, kan heel wisselend zijn. Soms moet er een blokkade weggehaald worden, soms moet een energieveld opgeschoond worden, soms komt er een advies (bijv. meer water drinken, anders eten of een bepaalde vitamine bijslikken), soms moet een onverwerkte emotie of een overtuiging uit het systeem verwijderd worden (soms overgenomen van je ouders), soms moet een energetisch lijntje tussen jou en een ander losgemaakt worden, soms moet er een karmische verbinding verbroken worden, soms moet je huis energetisch gereinigd worden... Ik maak in deze sessie gebruik van een zelf ontwikkeld protocollenboek en biotensor.
  • Om de afstemming te kunnen doen, is het niet nodig dat jij thuis bent. Je hoeft ook niks voor te bereiden, je hoeft niks te doen en niks te laten tijdens de afstemming.
  • In tegenstelling tot de vrijdag-clearing krijg je hier wel een persoonlijke terugkoppeling over wat ik tijdens de afstemming ben tegengekomen en heb afgevoerd. Ik stuur je na de afstemming een persoonlijke mail.
  • Voor het helen van trauma's en dieperliggende problemen, raad ik je een persoonlijk groeitraject in mijn praktijk aan (live of online). Mail me als je hierin advies nodig hebt.
  • Een afstemming is ook voor kinderen en huisdieren aan te vragen.
  • Ik kan maar een beperkt aantal vrijdag-afstemmingen doen. Bij te grote vraag zal ik de afstemming doorschuiven naar de week daarop.

Investering:
Je betaalt €35 voor de vrijdag-afstemming. Als je je aanmeldt, doe ik de afstemming op de eerstvolgende vrijdag (tenzij er meer aanvragen zijn dan ik aan kan).
Een eerste afstemming is gratis aan te vragen via de pagina gratis mini-afstemming.