Algemene voorwaarden

Behandeling
Mannen, vrouwen en kinderen zijn welkom voor een behandeling in mijn praktijk.

Bij griepachtige verschijnselen is een behandeling niet altijd verstandig. Overleg even met mij of we de behandeling door laten gaan.

Bij een (mogelijke) zwangerschap is het belangrijk dat je dit meldt, de behandeling dient dan te worden aangepast.

Indien je komt met bepaalde klachten, geef ik na een eerste behandeling aan of ik in staat ben je te helpen. Wanneer ik denk niet de geschikte persoon te zijn, verwijs ik je door naar een arts of therapeut.

De behandelruimte is gevestigd op de eerste verdieping van mijn woning aan de Lauwers 12 te Veendam. Houd er rekening mee dat je een trap op moet. Bij binnenkomst kun je eerst in de hal plaatsnemen en wachten tot ik je kom halen.

De totale behandeltijd is inclusief (een kort) voor- en nagesprek, uit- en aankleden en afrekenen.

Ik ben niet aansprakelijk voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zijn van een behandeling. Tijdens een behandeling wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd en genezingsreacties zijn hierbij heel normaal. Onderdruk het niet, maar geef het de ruimte. Om alle oude energie en losgekomen afvalstoffen goed te kunnen afvoeren, is het raadzaam om na een behandeling veel water te drinken.

Ik ben niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen.

Erotische behandelingen behoren absoluut niet tot de mogelijkheden.

Ik behoud mij het recht voor behandeling te weigeren.

Betaling
De prijs van een behandeling is inclusief 21% BTW. Prijswijzigingen en typefouten zijn voorbehouden.

Betaling wordt na de behandeling voldaan, per pin. Een pakket of traject kan in termijnen betaald worden.

Annulering
Je kunt je afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 48 uur voor de gereserveerde tijd. Indien een afspraak niet minimaal 48 uur van tevoren wordt geannuleerd, breng ik 50% van de behandelingskosten in rekening. Je hoeft niets te betalen als je zelf zorgt voor een vervangend persoon, die op jouw tijd behandeld wil worden. Wanneer je zonder afmelding niet op de afgesproken tijd verschijnt of wanneer je te laat komt, breng ik 100% van de behandelingskosten in rekening.

Persoonlijke gegevens
Bij het maken van een afspraak noteer ik je naam, telefoonnummer en/of emailadres. Ik verwerk deze persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van (medische) informatie die je aan mij verstrekt. Persoonlijke gegevens verstrek ik alleen met jouw expliciete toestemming.

Mijn praktijk is sinds juni 2007 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01130472.

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met deze voorwaarden en mijn privacyverklaring.

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer