Balansroller

Balansroller

 

Wil je jezelf een handje helpen bij het loslaten van blokkades?
Een balansroller op maat helpt jou om weer in balans te komen!

 

 

Middels een harenanalyse meet ik welke mix van etherische oliën een positieve invloed hebben op jouw welzijn. Aan de hand daarvan maak ik een balansroller op maat. Er zijn drie soorten mogelijkheden:

 

Thema-roller:
Om thema-gerelateerde blokkades te helen. Voorbeelden van thema's: eigenliefde, faalangst, incarnatie, burnout-acceptatie, inner child, innerlijke rust, loslaten, trauma, veiligheid, zelfvertrouwen.
Voor het complete overzicht: klik hier!

 

Chakra-roller:
Om geblokkeerde chakra's te helen.
Klik hier voor meer informatie!

 

5d-roller:
Om je te ondersteunen in de overgang van 3d naar 5d.
Klik hier voor meer informatie.

 

 

TARIEF:
€35,- (roller naar keuze, incl. bioresonantietest)
Kun je geen keuze maken? Ik kan eventueel testen welke roller op dit moment het beste bij je past.

Hoe werkt het?
Om te begrijpen wat een balansroller voor je kan doen, moet je weten dat al onze lichaamscellen een bepaalde frequentie hebben. Hoe lager de frequenties, hoe meer je lichaam uit balans is.

 

De oliën die ik test en verwerk in de balansroller zijn hoogfrequente, 100% natuurzuivere oliën (De Groene Linde). Bij het gebruik van de roller nodig je jouw lichaamscellen uit om die frequenties over te nemen. Daardoor wordt geblokkeerde energie in beweging gezet en kan er weer balans komen.

 

Elke etherische olie heeft z'n eigen specifieke frequentie en daarmee z'n eigen specifieke werking. Omdat ik test aan welke frequenties jouw lichaam behoefte heeft, ontstaat er een mooie balansroller op maat. Wanneer je ermee over je huid rolt of eraan ruikt, bereiken de frequenties binnen drie seconden tot enkele minuten jouw cellen en doen daar hun werk.

Meer informatie over de roller:
De mix van essentiële oliën wordt in de juiste verhoudingen (afgestemd op jouw lichaam) vermengd met een biologische amandelolie of (wanneer uit de test blijkt dat deze olie niet goed voor je is) een druivenpitolie of jojobaolie. Naar behoefte enkele malen per dag over bijvoorbeeld je polsen of je slapen rollen, om jezelf energetisch op te frissen. Eraan ruiken werkt ook! Je ontvangt een helder glazen rollerflesje van 10 ml.

 

Andere mogelijkheden:

Olie:
In plaats van de roller kan ik ook een (massage-/huid)olie voor je maken. Je kunt de olie op je huid inmasseren. Elke plek is daarvoor geschikt. Je kunt de olie extra kracht bijzetten door je buik en hartchakra (je borstgebied) met aandacht te masseren. Dit verdiept de verbinding met jezelf en maakt ruimte in energetische blokkades. Je ontvangt de olie in een mooi helder glazen flesje van 60 ml. Voor een balansolie geldt een meerprijs van €7,50-.

 

Spray:
In plaats van de roller kan ik ook een balansspray voor je maken. De essentiële thema-oliën worden vermengd met gezuiverd mineraalwater en een beetje alcohol of natuurlijke glycerine (om de houdbaarheid van drie maanden te kunnen garanderen). Naar behoefte enkele malen boven je hoofd sprayen en de nevel over je laten neerdalen. Ook als kamerspray te gebruiken. Je ontvangt de spray in een bruin glazen flesje van 30 ml. met verstuiver. Voor een balansspray geldt geen meerprijs.