Balanssessie - Thuis

 

Balanssessie - Thuis

Stel je eens voor:
Dat je dichtbij jezelf staat
Ontspannen
Zelfverzekerd
Stabiel
In je kracht
Vertrouwend op jezelf
In verbinding met jezelf
Met aandacht voor jezelf en de dingen om je heen
Vanuit liefde en zachtheid

 

In een balanssessie werken we op verschillende manieren aan jouw blokkades, passend bij wat nodig is en waar jij behoefte aan hebt. De sessie is via Zoom (videobellen) of telefonisch. Voor bioresonantie werken we met een haaranalyse en een bioresonantiechip. Hieronder beschrijf ik de manieren waarop ik met je werk in een thuissessie. Samen kijken we wat nodig is.

 

Emotioneel lichaamswerk:
We lopen allemaal emotionele 'builen' op. Emoties die je te moeilijk vond om te voelen, blijven 'hangen' in je lichaam en hebben veel invloed op jouw doen en laten van nu. Hoe beter de energie vrij kan stromen, hoe beter jij je voelt.

 

Onderdeel van het emotioneel lichaamswerk is de innerlijke reis. We helpen je hersenen om in een diepteontspanning te komen. Van daaruit hebben we aandacht voor alles wat in jou leeft. Je maakt contact met situaties die je op bewust niveau bent vergeten of emoties waar je voor bent weggerend. Je bevrijdt jezelf van de emoties, angsten, herinneringen of pijn die nog altijd in jou opgesloten zitten. Door dat wat nooit werd gezien aandacht te geven, kan het verwerkt en losgelaten worden. De levensenergie zal beter stromen, je voelt je vrijer om te zijn wie je werkelijk bent.

 

Een ander onderdeel binnen het emotionele lichaamswerk is het verbreken van energetische koorden. Er lopen allerlei energetische lijnen tussen jou en andere mensen, óók ongezonde. Die onzichtbare lijntjes maken een relatie moeilijker dan nodig is. We maken de ongezonde energetische lijnen los, zodat er geen negatieve energie van de ander meer bij jou binnenkomt. Dan is de energie weer zuiver. Dat helpt je om de ander los te laten of juist om een gelijkwaardige relatie op te bouwen.

 

 

Bioresonantie:
Nadat je drie hoofdharen naar me hebt opgestuurd, doe ik een gezondheidsmeting. Door de frequenties in je lichaam te meten, krijgen we informatie over de volgende onderdelen:

- Zitten er blokkades in je organen, energiebanen en chakra's?
- Zit er veel stress in je lijf?
- Zijn er vitamine-/mineralentekorten?
- Zijn er (voedsel)allergieën?
- Zijn er belastingen in jouw lichaam aanwezig? Denk aan: bacteriën, virussen, schimmels, parasieten, straling, hormonale disbalans
- Worden de afvalstoffen in je lichaam goed afgevoerd?

 

Aan de hand van deze gegevens houden we een 'grote schoonmaak'. Ik zet een passende behandeling op een bioresonantiechip, een 'muntje' wat je op je borst plakt. De chip werkt ongeveer drie weken, daarna ontvang ik nieuwe hoofdharen van je en doe ik opnieuw een gezondheidsmeting. Met de chip activeren we jouw zelfhelend vermogen, behandelen de uit balans geraakte organen, energiebanen en chakra's,  ontgiften we jouw lichaam en verhogen je weerstand. Soms moeten voedingsstoffen aangevuld worden. Doel is dat jouw lichaamscellen weer een gezonde frequentie aannemen.

 

 

Energetische behandeling:
Wanneer de energiestroom in je lichaam blokkeert, raak je uit balans. Door in te tunen op je energieveld, kan ik geblokkeerde energie weer in beweging zetten. Omdat ik hierbij in je energetische lichaam werk, kan dit op afstand. Doel is om de energie in je lichaam van top tot teen weer zonder haperingen te laten stromen.

 

 

Coaching:
Het alledaagse leven kan de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Soms is het zinvol om je leven onder de loep te nemen. Hoe ziet jouw leven eruit, waar loop je tegenaan, wat zijn jouw triggers, hoe pak jij dingen aan, hoe ga je om met moeilijke emoties, hoe krijg je je hoofd rustig en wat is nodig om je stabiel, ontspannen, energiek, blij en vrij te voelen.

 

 

Kom je liever naar mijn praktijk in Veendam? Een live sessie is ook mogelijk.

Investering: € 100,- per behandeling
De lengte van de sessie staat niet vast. Om jou goed te kunnen helpen, wil ik alle tijd voor je hebben. Gemiddeld duurt een sessie 2 tot 2,5 uur.

 

Een eerste balanssessie wordt ingepland nadat we een gratis gesprek hebben gehad (live, telefonisch of via Zoom). Dit kan ook meteen gecombineerd worden met een eerste balanssessie (in dat geval hoef je het gesprek niet apart in te plannen).