Balanssessie

 

Balanssessie

Een balanssessie bestaat uit (een combinatie van) emotioneel lichaamswerk, massage en bioresonantie.

 

Emotioneel lichaamswerk:
We lopen allemaal emotionele 'builen' op. Emoties die je ooit te moeilijk vond om te voelen, blijven 'hangen' in je lichaam en energieveld en kunnen, vaak zonder dat je het weet, enorm veel invloed hebben op jouw doen en laten van nu.

In een veilige setting nodig ik je uit om alle emoties de ruimte te geven. Hoe meer je alles binnenin jezelf kunt verwelkomen en hoe beter je JA kunt zeggen tegen alles wat je voelt, hoe meer ruimte je zult voelen, hoe beter de energie weer vrij kan stromen en hoe beter het leven door je heen kan stromen. Zodat je gewoon weer kunt zijn wie je van nature bent.

Binnen het emotioneel lichaamswerk kan ik allerlei hulpmiddelen inzetten om dichter bij de kern te komen, zoals de helende reismethode van Brandon Bays, EFT, meditatie, visualisatie, burnoutrelease, emotiepressuur, chakrabalancing, opstellingenwerk, energetische koorden zuiveren, innerlijk kindwerk.

 

Massage:
Een manier om spieren los te maken, om stress/vermoeidheid/pijn uit je lijf te halen of gewoon om even lekker te relaxen. Ik masseer intuïtief, zacht of stevig, ik reageer op wat ik bij je voel, in je spieren, in je botten, in je huid, in je energetische lichaam, in je hele systeem.

 

Bioresonantie:
Met de bioresonantie-apparatuur (Bicom 2000) kan ik in kaart brengen waar in je lichaam dingen niet goed gaan. Door de frequenties in je lichaam te meten, kunnen we blokkades opsporen. Ook kan ik achterhalen welke belastingen er in jouw lichaam aanwezig zijn die de oorzaak zijn van de disbalansen in je lijf: bacteriën, virussen, schimmels, parasieten, straling, hormonale disbalans, het niet goed afvoeren van afvalstoffen, een allergie, etc. Zodra duidelijk is wat er aan de hand is, kunnen we heel gericht een 'grote schoonmaak' houden, waardoor jouw lichaamscellen weer een gezonde frequentie kunnen aannemen.
Met bioresonantie kunnen we ook checken of je vitamine-/mineralentekorten hebt en of je allergisch bent voor specifieke voeding of andere stoffen.
Ik ben momenteel bezig bezig met de laatste modules van de bioresonantietherapeuten-opleiding. Onderdelen die door mij nog geoefend moeten worden, breng ik uiteraard niet in rekening.

Tarief:
Balanssessie 90 minuten:  € 80,-
In een balanssessie is het niet handig om van tevoren exact te bepalen hoe lang de sessie gaat duren. Gemiddeld duurt een sessie 1,5 uur, maar iets korter of langer kan ook. Het te betalen bedrag wordt aangepast aan de lengte van de behandeling.

Afspraak inplannen:
Via de knop hieronder kun je zelf je balanssessie inplannen in mijn online agenda. Balanssessies kunnen pas ingepland worden nadat ik je heb gesproken in een verhelderingssessie of een gratis gesprek.