Bioresonantie-chip

.

Bioresonantie-chip

Wanneer ik de disbalansen in kaart heb gebracht (in de verhelderingssessie), kan een bioresonantie-chip je helpen om weer in balans te komen. Een chip is in dit geval een 'muntje' (met een pleister er omheen) waar ik een bioresonantiebehandeling op kan kopiëren. Het muntje plak je op je huid, vaak op de borst of buik, en laat je ongeveer twee weken zitten. Je ontvangt de behandeling dan dus niet bij mij in de stoel (wat nu niet mogelijk is tijdens de lockdown), maar de frequenties komen via de chip in je lijf.

 

Bij een eerste chip balanceer ik alle organen/energiebanen waar een disbalans in te vinden is. Nadat je de chip twee weken hebt gedragen, stuur je 'm naar mij terug, samen met drie verse hoofdharen. Ik doe dan opnieuw een haarmeting en kijk wat het effect is geweest van de chip. Als niet alles in balans is gekomen, zoek ik uit wat de oorzaak daarvan is. Enkele voorbeelden van oorzaken: hormonale disbalans, emotionele disbalans, elektromagnetische straling, de aanwezigheid van bepaalde bacteriën, virussen, schimmels of parasieten, een zware-metalen-belasting, het niet goed kunnen afvoeren van afvalstoffen, voedselintoleranties, vitaminetekorten, littekenverstoring, vaccinatie- of medicijnresten, etc.

 

Zodra duidelijk is wat er aan de hand is, kan ik opnieuw een passende behandeling op de chip zetten, zodat we heel gericht een 'grote schoonmaak' kunnen doen, waardoor jouw lichaamscellen weer een gezonde frequentie kunnen aannemen. Bij lichte disbalansen is soms maar één chip nodig om het lichaam weer in het gareel te krijgen. Soms zijn er ook wel vijf chips nodig.

 

Per chip betaal je €35,- Dat is inclusief de harentest na twee week.