Bioresonantie01

Bioresonantie Opschoontraject

Een grote schoonmaak voor je lichaam. Als thuistraject!

Is bioresonantie iets voor jou?

 
💚 Ben je vermoeid?
 
💚 Heb je iets te ongezond gegeten de laatste tijd en wil je een nieuwe start maken?
 
💚 Heb je steeds hoofdpijn?
 
💚 Ben je net even iets te vaak ziekjes?
 
💚 Of zit je gewoon niet lekker in je vel?
 
💚 Heb je last van 'vage' klachten waar de huisarts ook niet zoveel mee kan?
 
💚 Slik je medicijnen?
 
💚 Ben je onder narcose geweest?
 
💚 Of wil je gewoon goed voor je lichaam zorgen?
 
 
 
Herken jij je in één of meerdere dingen hierboven? Overweeg dan een opschoontraject. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

praktische informatie

Hoe werkt bioresonantie?

 
Om te snappen wat bioresonantie doet, moet je weten dat alles in ons lichaam uit energie bestaat en dat al onze lichaamscellen een eigen specifieke frequentie hebben. Wanneer je blokkades hebt, is de frequentie van de gezonde cellen verstoord geraakt. Met bioresonantie kun je de diverse frequenties in het lichaam meten en zo blokkades opsporen.
 
 
Ik zie bioresonantie als een 'grote schoonmaak' voor je lichaam. De ongezonde cellen worden 'ondergedompeld' in gezonde frequenties en op die manier krijgen je cellen de kans om die frequenties over te nemen en weer gezond te worden. Organen die het zwaar hadden, kunnen hun werk weer gewoon doen, de energie kan weer soepeltjes door de energiebanen stromen, chakra's kunnen weer openen, stress en toxines worden afgevoerd en je kunt makkelijker aarden.
 
 
Bioresonantie kan ingezet worden bij allerlei soorten fysieke, mentale en emotionele klachten, zowel acute klachten als chronische klachten. Ik leg mijn focus niet zozeer op specifieke klachten, maar op het opschonen en weer in balans brengen van het lichaam als geheel. Binnen een lichaam dat in balans is, kunnen klachten verdwijnen.

Waaruit bestaat dit traject:

 
✅ Gezondheidsmeting
 
✅ Vitaminecheck
 
✅ Vijf bioresonantiebehandelingen op maat, die je ontvangt op een bioresonantiechip
 
✅ Nacheck (na een maand)

 

 

Praktijkruimte1

✅Gezondheidsmeting

 
De gezondheidsmeting gebeurt met een harenanalyse. Hiervoor heb ik drie hoofdharen van je nodig. Ik test:
 
💛 De toestand van je organen en energiebanen
 
💛 Of de afvalstoffen in je lichaam goed worden afgevoerd
 
💛 Hoeveel stress in je lijf zit
 
💛 Hoe de balans in yin/yang is
 
💛 Of er hormonale verstoringen zijn
 
💛 Of je bepaalde belangrijke 'stofjes' (neurotransmitters) mist in je hersenen
 
💛 Of je tekorten hebt in vitamines of mineralen

make-tea-557447_1920

✅Vitaminecheck

 
Een goed voedingspatroon betekent helaas niet automatisch dat we daarmee ook alle vitamines en mineralen in de juiste hoeveelheid binnenkrijgen. Veel mensen in Nederland zijn ondervoed zonder dat ze dat door hebben. Ik kan exact testen wat jouw lichaam mist en nodig heeft.
 
We doen, ook weer middels een harenanalyse, een check van alle basisvitaminen, mineralen en vetzuren. Wanneer ik tekorten bij je tegenkom, test ik of een supplement nodig is en ook welk merk en welke dosering goed voor je is. Dit supplement kun je dan zelf via de drogist aanschaffen. Als je al supplementen bijslikt, dan mag je die meesturen als je je haren opstuurt, dan check ik of die goed voor je zijn en in welke dosering

vitamins-g6a3056f01_1280

✅ Vijf behandelingen op maat

Nadat ik met de harenanalyse je lichaam heb doorgemeten en je blokkades en eventuele voedingsstoffentekorten in kaart heb gebracht, kopieer ik een passende basisbehandeling op een bioresonantiechip. Dit is een 'muntje' aan een pleister die je op je op je huid plakt (vaak borst of onderbuik) en daar ongeveer twee weken laat zitten. Je kunt er mee douchen en zwemmen, etc. De meeste mensen voelen niet dat ze de chip dragen, je kunt wel lichte sensaties in je lichaam voelen, alsof je voelt dat er iets gaande is in je lichaam (dit wordt door anderen vaak beschreven als wel prettig, omdat je weet dat er iets positiefs gebeurt).
 
Na ongeveer twee weken stuur je de chip naar mij terug, samen met drie verse hoofdharen. Ik doe opnieuw een gezondheidsmeting om het effect van de chip te meten. Ik zet een passende vervolgbehandeling voor je op de chip en stuur deze naar je terug. In totaal ontvang je vijf behandelingen, verspreid over ongeveer 3 maand.

Praktijkruimte

✅Nacheck

Een maand na het eindigen van dit traject kun je nogmaals drie hoofdharen naar me opsturen, zodat ik kan checken of jouw lichaam de balans heeft vast kunnen houden.

Bioresonantie2

Wat brengt dit traject jou?

 
Eigenlijk zegt de naam het al: het geeft je een opgeschoond lichaam. En dat is deze tijd zo belangrijk, je ontkomt niet meer aan alle gifstoffen die we binnen krijgen via onze voeding, ons drinkwater, verzorgingsproducten, medicijnen, maar ook gifstoffen die in de lucht om ons heen hangen.
 
Op een gegeven moment wordt het te vol in je lichaam en wordt het lastig om de gifstoffen nog goed af te voeren. Je lichaam slaat de giftige stoffen dan op in je cellen. Dat wil je niet, want daar kun je ziek van worden. Bioresonantie helpt je de gifstoffen af te voeren.
 
Iets anders wat ik fijn vind aan bioresonantie is dat eventuele disbalansen die nog niet voelbaar zijn wel al energetisch in je lichaam aanwezig kunnen zijn en dus gemeten kunnen worden. Wanneer je dit weet, kun je er al iets aan doen voordat je klachten of ziektes ontwikkelt.

woman-g3d9be697f_1920

Jouw bijdrage:

Je betaalt €222,- voor dit traject.

Wil jij jezelf opschonen met dit traject?

 
Vul dan onderstaand formulier in. Na het invullen, mail ik je.
 
Wil je liever eerst even met me overleggen of dit traject geschikt is voor jou. Dat kan! Plan in de agenda een gratis telefonisch gesprek in.
 

Hey, ik ben Marjan!

Ik vond het leven heel lang zwaar en moeilijk. Standje overleven. Zonder dat ik het zelf door had. Pas na de geboorte van mijn dochter ontdekte ik hoe erg ik mezelf was kwijtgeraakt. Ik was een 'wandelend hoofd'. Ik voelde een enorme drang om terug bij mezelf te komen.
 
 
Door al het innerlijk werk wat ik heb gedaan, en nog steeds doe, kan ik nu terugvallen op een stevige basis binnen mezelf, en kan ik mezelf bij de hand nemen wanneer het ‘stormt’. In mijn dagelijks leven ervaar ik doorgaans een intens gevoel van vrijheid en diepgang. Donkere momenten zijn er nog steeds, maar er is altijd een plek waar ik terecht kan: mezelf.
 
 
Je niet goed voelen, op welke manier dan ook, zie ik als een kans om te groeien, om de verbinding met jezelf te verdiepen, en om van daaruit je leven op te bouwen op een manier zoals het leven bedoeld is voor jou.

me-1