Bioresonantie01

Bioresonantie Opschoontraject

Een grote schoonmaak voor je lichaam. Live in Veendam of als thuistraject!

Is bioresonantie iets voor jou?

 
๐Ÿ’š Ben je vermoeid?
 
๐Ÿ’š Heb je iets te ongezond gegeten de laatste tijd en wil je een nieuwe start maken?
 
๐Ÿ’š Heb je steeds hoofdpijn?
 
๐Ÿ’š Ben je net even iets te vaak ziekjes?
 
๐Ÿ’š Of zit je gewoon niet lekker in je vel?
 
๐Ÿ’š Heb je last van 'vage' klachten waar de huisarts ook niet zoveel mee kan?
 
๐Ÿ’š Slik je medicijnen?
 
๐Ÿ’š Ben je onder narcose geweest?
 
๐Ÿ’š Of wil je gewoon goed voor je lichaam zorgen?
 
 
 
Herken jij je in รฉรฉn of meerdere dingen hierboven? Overweeg dan een opschoontraject. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

praktische informatie

Hoe werkt bioresonantie?

 
Om te snappen wat bioresonantie doet, moet je weten dat alles in ons lichaam uit energie bestaat en dat al onze lichaamscellen een eigen specifieke frequentie hebben. Wanneer je blokkades hebt, is de frequentie van de gezonde cellen verstoord geraakt. Met bioresonantie kun je de diverse frequenties in het lichaam meten en zo blokkades opsporen.
 
 
Ik zie bioresonantie als een 'grote schoonmaak' voor je lichaam. De ongezonde cellen worden 'ondergedompeld' in gezonde frequenties en op die manier krijgen je cellen de kans om die frequenties over te nemen en weer gezond te worden. Organen die het zwaar hadden, kunnen hun werk weer gewoon doen, de energie kan weer soepeltjes door de energiebanen stromen, chakra's kunnen weer openen, stress en toxines worden afgevoerd en je kunt makkelijker aarden.
 
 
Bioresonantie kan ingezet worden bij allerlei soorten fysieke, mentale en emotionele klachten, zowel acute klachten als chronische klachten. Ik leg mijn focus niet zozeer op specifieke klachten, maar op het opschonen en weer in balans brengen van het lichaam als geheel. Binnen een lichaam dat in balans is, kunnen klachten verdwijnen.

Live in Veendam of als thuistraject

 
Klik op de knop die voor jou geldt om verder te lezen over dit bioresonantie opschoontraject.

Praktijkruimte1

Hey, ik ben Marjan!

Ik vond het leven heel lang zwaar en moeilijk. Standje overleven. Zonder dat ik het zelf door had. Pas na de geboorte van mijn dochter ontdekte ik hoe erg ik mezelf was kwijtgeraakt. Ik was een 'wandelend hoofd'. Ik voelde een enorme drang om terug bij mezelf te komen.
 
 
Door al het innerlijk werk wat ik heb gedaan, en nog steeds doe, kan ik nu terugvallen op een stevige basis binnen mezelf, en kan ik mezelf bij de hand nemen wanneer het โ€˜stormtโ€™. In mijn dagelijks leven ervaar ik doorgaans een intens gevoel van vrijheid en diepgang. Donkere momenten zijn er nog steeds, maar er is altijd een plek waar ik terecht kan: mezelf.
 
 
Je niet goed voelen, op welke manier dan ook, zie ik als een kans om te groeien, om de verbinding met jezelf te verdiepen, en om van daaruit je leven op te bouwen op een manier zoals het leven bedoeld is voor jou.

me-1