Bioresonantie

Bioresonantie

Om te snappen wat bioresonantie doet, moet je weten dat alles in ons lichaam uit energie bestaat en dat al onze lichaamscellen een eigen specifieke frequentie hebben. Wanneer je klachten hebt, op welk vlak dan ook, is de frequentie van de gezonde cellen verstoord geraakt. Bioresonantie kan in principe ingezet worden bij allerlei soorten fysieke, mentale en emotionele klachten, zowel acute klachten als chronische klachten. Ik leg mijn focus echter niet zozeer op specifieke klachten, maar op het opschonen en weer in balans brengen van het lichaam als geheel.

 

Met bioresonantie kun je de diverse frequenties in het lichaam meten en zo blokkades opsporen. Ik zie een bioresonantiebehandeling als een 'grote schoonmaak' voor je lichaam. De ongezonde cellen worden 'ondergedompeld' in gezonde frequenties en op die manier krijgen je cellen de kans om die frequenties over te nemen en weer gezond te worden. Organen die het zwaar hadden, kunnen hun werk weer gewoon doen, de energie kan weer soepeltjes door de energiebanen stromen (emoties zijn gekoppeld aan energiebanen - je kunt je een stuk stabieler gaan voelen als er geen blokkades in energiebanen zitten), chakra's kunnen weer openen, stress en toxines worden afgevoerd en je kunt makkelijker aarden. Tijdens de behandeling zit je in een stoel of lig je op de behandeltafel, de frequenties komen je lichaam binnen via een mat achter je rug of via ballen die je in je handen houdt. In de meeste gevallen voel je er niks van, soms voel je lichte sensaties in je lijf (tintelingen, warm/koud).

 

 

Werkwijze:

Nadat ik in de gezondheidsmeting je lichaamscellen door middel van een harenanalyse heb gemeten en je blokkades in kaart heb gebracht, kunnen we gericht gaan behandelen. Bij bioresonantie werk ik meestal in een serie van drie sessies van 50-60 minuten, met gemiddeld steeds 2 of 3 week ertussen. In sommige gevallen is de behandeling zelf niet voldoende en is er nog iets anders nodig om helemaal weer in balans te komen (bijv. supplementen innemen, tijdelijk een speciaal dieet, onverwerkte emoties oplossen of op een bepaalde manier werken aan jezelf). De combinatie met andere behandelmethodes kan soms ook erg helpend zijn.

 

 

Investering:

Per sessie betaal je €50,-. Vóór de eerste behandeling is een gezondheidsmeting nodig (€35,-).

 

 

Start met de gezondheidsmeting:

De eerste stap is om een gezondheidsmeting aan te vragen.