Bioresonantie opschoontraject

Bioresonantie opschoontraject

Om te snappen wat bioresonantie doet, moet je weten dat alles in ons lichaam uit energie bestaat en dat al onze lichaamscellen een eigen specifieke frequentie hebben. Wanneer je klachten hebt, op welk vlak dan ook, is de frequentie van de gezonde cellen verstoord geraakt. Bioresonantie kan in principe ingezet worden bij allerlei soorten fysieke, mentale en emotionele klachten, zowel acute klachten als chronische klachten. Ik leg mijn focus echter niet zozeer op specifieke klachten, maar op het opschonen en weer in balans brengen van het lichaam als geheel.

 

Met bioresonantie kun je de diverse frequenties in het lichaam meten en zo blokkades opsporen. Ik zie bioresonantie als een 'grote schoonmaak' voor je lichaam. De ongezonde cellen worden 'ondergedompeld' in gezonde frequenties en op die manier krijgen je cellen de kans om die frequenties over te nemen en weer gezond te worden. Organen die het zwaar hadden, kunnen hun werk weer gewoon doen, de energie kan weer soepeltjes door de energiebanen stromen (emoties zijn gekoppeld aan energiebanen - je kunt je een stuk stabieler gaan voelen als er geen blokkades in energiebanen zitten), chakra's kunnen weer openen, stress en toxines worden afgevoerd en je kunt makkelijker aarden.

 

 

Werkwijze livetraject:
Dit live bioresonantie-opschoontraject is onderdeel van een persoonlijk groeitraject. Het kan ook als los opschoontraject gevolgd worden. Het bestaat uit drie live sessies. In de eerste sessie starten we met een gezondheidsmeting en vitaminecheck. Nadat ik je lichaam heb doorgemeten en je blokkades en eventuele voedingsstoffentekorten in kaart heb gebracht, doen we meteen de eerste behandeling. Tijdens de behandeling zit je (gekleed) in een stoel of lig je op de behandeltafel. De frequenties komen je lichaam binnen via een mat achter je rug of via ballen die je in je handen houdt. Soms voel je lichte sensaties in je lijf (tintelingen, warm/koud).

 

Investering:
In totaal doen we drie sessies, met gemiddeld twee/drie week ertussen. Je betaalt per sessie. Voor de eerste sessie (gezondheidsmeting + vitaminecheck + behandeling) betaal je €85,-. Voor de tweede en derde behandeling betaal je €50,- per sessie. Je ontvangt na elke sessie een betaalverzoek.

 

 

Werkwijze thuistraject:
Dit thuis-bioresonantie-opschoontraject is onderdeel van een persoonlijk groeitraject. Het kan ook als los opschoontraject gevolgd worden. Het bestaat uit een gezondheidsmeting en vitaminecheck (harenanalyse met drie hoofdharen) en vijf behandelingen op een bioresonantiechip. Een bioresonantiechip is een 'muntje' (met een plakkend deel er omheen) waar ik een behandeling op kan kopiëren. Je plakt het muntje op je huid, vaak op de borst of onderbuik, en laat die ongeveer twee weken zitten. Je kunt er mee douchen en zwemmen, etc.

 

We starten dit opschoontraject met de gezondheidsmeting waarin ik je blokkades in kaart breng en ik test in de vitaminecheck of je voedingsstoffentekorten hebt. Hiervoor heb ik drie hoofdharen van je nodig (lees onderaan deze pagina hoe je de haren naar me opstuurt). Na de gezondheidsmeting maak ik de eerste chip voor je klaar, deze stuur ik naar je op, jij draag deze ongeveer twee weken. Na die twee weken stuur je de chip naar mij terug, samen met drie verse hoofdharen. Ik doe dan opnieuw een haarmeting en kijk wat het effect is geweest van de chip. Ik zet dan opnieuw (indien nodig) een passende behandeling voor je op de chip. In totaal ontvang je vijf behandelingen, tenzij er minder nodig zijn.

 

Investering:
Je hebt de volgende kosten:
Harenanalyse (eenmalig): € 60
Aanschaf chip (eenmalig): € 5,-
Passende behandeling op chip: € 35,- (x 5 behandelingen).
Na elke chip ontvang je een betaalverzoek.

 

Extra informatie harenanalyse:
Voor de harenanalyse heb ik drie hoofdharen van je nodig. Het is belangrijk dat de haarwortels meekomen. De handigste manier is om trekkend met je handen door je haren te gaan. Je kunt ook met een schone, haarvrije borstel door je haar gaan, totdat je minimaal drie haren verzameld hebt. Draai een plakbandje om de drie haren heen en stop het in een plastic zakje en/of envelop. Doe er, wanneer je het per post verstuurt, nog een stukje aluminiumfolie omheen, in verband met de straling tijdens het sorteren van de post. Doe er een papiertje bij in met je naam. Stuur naar Marjan Kraster, Lauwers 12, 9642 KX, Veendam. Woon je in de buurt? Bij mij door de brievenbus gooien kan natuurlijk ook.

 

 

Kies je voor een live traject? Plan zelf je behandelingen in via de knop onder het formulier (3 sessies met steeds 2/3 week ertussen).
Wil je je aanmelden voor het thuistraject, vul dan onderstaand formulier in.

 


Overweeg je een persoonlijk groeitraject waar dit opschoontraject onderdeel van is, plan dan een gratis gesprek in.