Bioresonantie

Harenanalyse + chip

Bioresonantie

Harenanalyse + chip

Om te snappen wat bioresonantie doet, moet je weten dat alles in ons lichaam uit energie bestaat en dat al onze lichaamscellen een eigen specifieke frequentie hebben. Wanneer je klachten hebt, op welk vlak dan ook, is de frequentie van de gezonde cellen verstoord geraakt.

 

Met bioresonantie kun je  de diverse frequenties in het lichaam meten en zo blokkades opsporen. Ik zie een bioresonantiebehandeling als een 'grote schoonmaak' voor je lichaam. De ongezonde cellen worden 'ondergedompeld' in gezonde frequenties en op die manier krijgen je cellen de kans om die frequenties over te nemen en weer gezond te worden. Organen die het zwaar hadden, kunnen hun werk weer gewoon doen, de energie kan weer soepeltjes door de energiebanen stromen (emoties zijn gekoppeld aan energiebanen - je kunt je een stuk stabieler gaan voelen als er geen blokkades in energiebanen zitten), chakra's kunnen weer openen, stress en toxines worden afgevoerd en je kunt makkelijker aarden.

 

Een bioresonantiecheck en -behandeling kan live in mijn praktijk, maar ook met drie van jouw hoofdharen en een behandeling op een chip. Een bioresonantiechip is een 'muntje' (met een pleister er omheen) waar ik een behandeling op kan kopiëren. Je plakt het muntje op je huid, vaak op de borst of buik, en laat die ongeveer twee/drie weken zitten. Je kunt er gewoon mee douchen en zwemmen. Je ontvangt de behandeling dan dus niet bij mij in de stoel, maar via de chip. Heel handig dat dat kan!

 

Werkwijze:
Nadat ik in de gezondheidsmeting je lichaamscellen door middel van een harenanalyse heb gemeten en je blokkades in kaart heb gebracht, maak ik de eerste chip voor je klaar. Jouw haren kunnen me precies vertellen wat voor frequenties jouw lijf nodig heeft. Ik stuur de chip naar je toe, deze draag je twee tot drie weken. Daarna stuur je 'm naar mij terug, samen met drie verse hoofdharen. Ik doe dan opnieuw een haarmeting en kijk wat het effect is geweest van de chip. Wanneer het nodig is, kan ik opnieuw een passende behandeling voor je op de chip kopiëren. Soms is het nodig om in de diepte uit te zoeken wat de oorzaak is van bepaalde disbalansen (bijv: hormonale disbalans, emotionele disbalans, elektromagnetische straling, de aanwezigheid van bepaalde bacteriën, virussen, schimmels of parasieten, een zware-metalen-belasting, het niet goed kunnen afvoeren van afvalstoffen, voedselintoleranties, vitaminetekorten, littekenverstoring, vaccinatie- of medicijnresten, etc). Bij lichte disbalansen is soms maar één chip nodig om het lichaam weer in balans te krijgen, maar vaker zijn meerdere chips nodig. Soms is het dragen van een chip niet voldoende en is er nog iets anders nodig om helemaal weer in balans te komen (bijv. supplementen innemen, tijdelijk een speciaal dieet, onverwerkte emoties oplossen of op een bepaalde manier werken aan jezelf). Hier ga ik het dan natuurlijk met je over hebben.

 

Investering:
Per chip betaal je €35,- Dat is inclusief de harentest na twee/drie week. Vooraf is er een gezondheidsmeting nodig, hiervoor betaal je €35,-

 

Start met de gezondheidsmeting:
De eerste stap is om een gezondheidsmeting aan te vragen.