Chakraroller

 

Chakraroller

 

Wil je jezelf een handje helpen bij het loslaten van blokkades?
Een op maat gemaakte chakraroller ondersteunt jou om weer in balans te komen!

 

Wat zijn chakra's?
Chakra's zijn een belangrijk onderdeel van je energieveld. Je hebt zeven hoofdchakra’s en die zou je kunnen beschouwen als de organen van ons energetische lichaam. Ze hebben de taak om voor een bepaald gebied in je lichaam te zorgen. Net als de fysieke organen, zoals de lever, nieren of dikke darm heeft elk chakra een bepaalde taak. Chakra’s kunnen geblokkeerd raken. Ze kunnen verstoord raken door drukte, stress, emoties, gedachtes, voeding, straling, medicijnen, te weinig lichaamsbeweging, etc. Grote blokkades zijn vaak al jaren geleden ontstaan, tijdens de kindertijd.

 

Hoe werkt een chakraroller?
Om te begrijpen wat een chakraroller voor je kan doen, moet je weten dat al onze lichaamscellen een bepaalde frequentie hebben. Hoe lager de frequenties, hoe meer je lichaam uit balans is. De oliën die ik verwerk in de balansroller zijn hoogfrequente, 100% natuurzuivere oliën (De Groene Linde). Bij het gebruik van de roller bied je jouw lichaamscellen die frequenties aan en krijgt je lichaam de kans de frequenties over te nemen. Daardoor wordt geblokkeerde energie in beweging gezet en kan er weer balans komen. Elke roller heeft z'n eigen specifieke frequentie en daarmee z'n eigen specifieke werking. Voordat je een chakraroller koopt, test ik welke roller op dat moment het meest helpend is voor jou, de roller voor de basischakra, sacraalchakra, zonnevlechtchakra, hartchakra, keelchakra, derde-oogchakra of kruinchakra. Wanneer je met de roller over je huid rolt of eraan ruikt, bereiken de frequenties binnen drie seconden tot enkele minuten jouw cellen en doen daar hun werk. Zie de chakraroller niet als een toverstaf waarmee al je blokkades als sneeuw voor de zon verdwijnen, het zet blokkades in beweging, waardoor er ruimte kan komen om te helen.

 

Chakratest en sterktetest:
Wanneer je een chakraroller koopt, test ik met de biotensor (via contact met het onderbewuste - er is dus geen harenanalyse nodig) welke roller goed voor je is en welke sterkte je nodig hebt. Soms zijn meerdere rollers goed voor je, ik test dan welke het meest helpend is.

 

Investering:
Voor een chakraroller (incl. chakratest en sterktetest) betaal je €18,50 (excl. eventueel verzenden). Leuk als cadeau voor jezelf, of voor een ander.

Social Media

Volg mij op Facebook

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Whatsapp