Persoonlijke clearing op afstand

Als sensitieve vrouw neem je gauw energie van andere mensen over. Ik zie gevoelige personen vaak vol zitten met stress en spanning die niet eens van hunzelf is.
 
Niet handig, want dan ben je dus letterlijk niet jezelf!
 
Hier kun je doodmoe van worden, of snel overprikkeld, of je kunt allerlei emoties ervaren die (vaak zonder dat je het weet) niet eens van jou zijn, tot lusteloosheid en depressieve gevoelens aan toe.

forest-56930_1280

Negatieve energie eruit, positieve energie erin én je huis een schoonmaakbeurtje! Wat wil je nog meer?

Hoe werkt de clearing?

Stap 1 - Ik stem me af op jouw onderbewustzijn via je naam. Daarbij pik ik jouw energie op.
 
Stap 2 -  Ik voer spanning en andere negatieve energie bij je af, ik voeg positieve energie aan je systeem toe en zuiver energetisch je huis.
 
Stap 3 - Meteen na de clearing ontvang je per email een persoonlijke terugkoppeling van me, waarin ik je vertel wat ik tijdens de clearing ben tegengekomen.

trees-3822149_1280

Voor wie?

Voor als je niet lekker in je vel zit, op welke manier dan ook.
 
Bijv. bij vermoeidheid, spanning, onrust, druk hoofd, boosheid, angsten, verdriet, depressieve gevoelens, stemmingswisselingen, overprikkeling, onverklaarbare 'vage' klachten, zoals hoofdpijn of buikpijn.
 
Een clearing is altijd goed voor je, en extra waardevol als je voelt dat er iets mag worden losgelaten (ook al weet je misschien niet wat).

girl-lying-on-the-grass-g914ee25bb_1920
avenue-656969_1280

Positieve effecten

✅ Gevoel van ontspanning!
✅ Meer energie!
✅ Het gevoel dat je dichter bij jezelf staat
✅ Zelfverzekerder
✅ Moeilijke situaties beter aankunnen
✅ Meer in balans

me-1

Hey, ik ben Marjan!

Ik vond het leven heel lang zwaar en moeilijk. Standje overleven. Zonder dat ik het zelf door had. Pas na de geboorte van mijn dochter ontdekte ik hoe erg ik mezelf was kwijtgeraakt. Ik was een 'wandelend hoofd'. Ik voelde een enorme drang om terug bij mezelf te komen.

 

Door al het innerlijk werk wat ik heb gedaan, en nog steeds doe, kan ik nu terugvallen op een stevige basis binnen mezelf, en kan ik mezelf bij de hand nemen wanneer het ‘stormt’. In mijn dagelijks leven ervaar ik doorgaans een intens gevoel van vrijheid en diepgang. Donkere momenten zijn er nog steeds, maar er is altijd een plek waar ik terecht kan: mezelf.