Vrijdag-clearing

Een energieboost op vrijdag!

Vrijdag-clearing

Een fijne energieboost waar je je elke vrijdag voor in kunt schrijven!

Als sensitieve vrouw neem je gauw energie van andere mensen over. Vaak lukt het niet om dat vanzelf weer kwijt te raken. Ik zie gevoelige personen vaak vol zitten met energie die niet van hunzelf is. Niet handig, want dan ben je dus letterlijk niet jezelf! Hier kun je doodmoe van worden, of snel overprikkeld, of je kunt allerlei emoties ervaren die (vaak zonder dat je het weet) niet eens van jou zijn, tot lusteloosheid en depressieve gevoelens aan toe. Als je dan zelf ook nog allerlei onverwerkte emoties bij je draagt of veel stress ervaart, ga je het helemáál moeilijk krijgen. Dit bedoel ik met negatieve energie en als je wil, ga ik dit in deze clearing voor je afvoeren.

 

Tegenover negatieve energie staat natuurlijk positieve energie. Positieve energie is een levensenergie die goed voor je is en ervoor zorgt dat je beter in je vel komt. En waarmee je ook letterlijk meer energie krijgt, waardoor je je stabieler voelt en dingen makkelijker aankunt. Nadat ik in deze clearing negatieve energie bij je heb afgevoerd, voeg ik positieve energie weer toe aan je systeem. Zo fijn, even een boost!

 

We vergeten je huis niet. Want daar blijft negatieve energie makkelijk hangen. Alles wat je meemaakt, hangt energetisch rond in je huis. En je wil niet met je vers opgeschoonde lichaam in een 'vervuild' huis zitten. Vandaar dat het belangrijk is om de ruimte om je heen ook regelmatig energetisch op te schonen. In deze clearing doe ik het voor je.

 

Voor wie?
Voor als je niet lekker in je vel zit, op welke manier dan ook. Bijv. bij vermoeidheid, spanning, onrust, druk hoofd, boosheid, angsten, verdriet, depressieve gevoelens, stemmingswisselingen, overprikkeling, onverklaarbare 'vage' klachten, zoals hoofdpijn of buikpijn.

Een clearing is altijd goed voor je, en extra waardevol als je voelt dat er iets mag worden losgelaten (ook al weet je misschien niet wat).

Ook goed om je aan te melden als je in de week na de clearing iets hebt waar je tegenop ziet, bijvoorbeeld een tandartsbezoek of een belangrijk gesprek. Geef dit dan bij je aanmelding even aan me door, dat tune ik daar tijdens de clearing op in.

Een clearing kan waardevol zijn voor het hele gezin. Ook voor gevoelige kinderen en dieren geen overbodige luxe, zij hebben vaak last van de energetische vervuiling van hun ouders/'baasjes'. Daarom is een clearing ook voor kinderen en dieren aan te vragen.

 

Hoe werkt het?
- Het gaat om een persoonlijke clearing op afstand.
- Elke vrijdag is er een cleaning waar je je voor kunt aanmelden. Je kunt kiezen voor een eenmalige clearing of voor een serie van clearings. Bij meerdere clearings kunnen we telkens een laagje dieper komen in de energie. Je kunt per week bepalen of je je aanmeldt voor de vrijdag die komen gaat.
- Ik stem me tijdens de clearing af op jouw onderbewustzijn via je naam. Daarbij pik ik jouw energie op.
- Ik voer spanning en andere negatieve energie bij je af, ik voeg positieve energie aan je systeem toe en zuiver energetisch je huis.
- Om de clearing te kunnen ontvangen, is het niet nodig om thuis te zijn. Je hoeft ook niks voor te bereiden, je hoeft niks te doen en niks te laten tijdens de clearing.
- Om het betaalbaar en werkbaar te houden, is er geen persoonlijke terugkoppeling over wat ik tijdens de clearing ben tegengekomen. Je ontvangt wel een mail van me als ik de clearing heb gedaan.
- Voor het helen van trauma's en dieperliggende problemen, raad ik je aan om de clearing te combineren met een persoonlijke sessie in mijn praktijk (live of online). Mail me als je hierin advies nodig hebt.
- Ik kan maar een beperkt aantal vrijdag-clearings doen. Bij te grote vraag zal ik de clearing doorschuiven naar de week daarop.

 

Investering:
Je betaalt €29 voor de vrijdag-clearing. Als je je aanmeldt, ontvang je de clearing op de eerstvolgende vrijdag.

NIEUW: VRIJDAGCLEARING-ABONNEMENT!

 

Het is nu ook mogelijk om in te stappen in een vrijdagclearing-abonnement. Ik heb maandelijks plek voor tien mensen.

 

- Binnen dit abonnement doe ik elke vrijdag een clearing.
- Je hoeft niet alle clearings voor jezelf te gebruiken, je mag ze ook inzetten voor je kind, partner, huisdier, een vriendin of iemand anders die het goed kan gebruiken.
- Je kunt elk moment instappen.
- Het gaat om een abonnement voor onbepaalde tijd. Je stapt in voor een periode van minimaal 4 weken.
- Na elke 4 weken bepaal je of je doorgaat of het abonnement stopzet.
- Een extra bonus die je bij een abonnement krijgt (die niet bij een losse clearing zit): ik koppel persoonlijk aan je terug wat ik tijdens de clearing bij jou ben tegengekomen.
- De prijs voor dit abonnement van 4 weken is €97.