Basis-clearing

Basis-clearing

Wanneer je een sensitief persoon bent, neem je gauw energie van andere mensen over en lukt het niet altijd even makkelijk om dat weer kwijt te raken. Ik zie de energievelden van gevoelige vrouwen vaak vol zitten met energie die niet van hunzelf is. Niet handig, want dan ben je dus letterlijk niet jezelf! Hier kun je doodmoe van worden, of snel overprikkeld, of je kunt allerlei emoties ervaren die niet eens van jou zijn (zonder dat je dat weet), tot lusteloosheid en depressieve gevoelens aan toe. Als je dan zelf ook nog allerlei onverwerkte emoties bij je draagt of veel stress ervaart, ga je het helemáál moeilijk krijgen. Dit bedoel ik met negatieve energie. En als je wil, ga ik deze voor je afvoeren.

 

Tegenover negatieve energie staat natuurlijk positieve energie. Positieve energie is een levensenergie die goed voor je is, ervoor zorgt dat je beter in je vel komt, maar waarmee je ook letterlijk meer energie krijgt, waardoor je je veel stabieler voelt en dingen veel makkelijker aankunt. Nadat ik negatieve energie heb afgevoerd, voeg ik positieve energie weer toe aan je systeem. Zo fijn, even een boost!

 

En nóg fijner is dat dit een cadeautje van mij voor jou is. Vul hieronder je naam en emailadres in, dan tune ik in op jou als persoon en geef je een clearing. Na afloop ontvang je een mail van me waarin ik even kort vertel wat ik ben tegengekomen.