Afspraak maken

Op deze pagina kun je je eigen afspraak inplannen of contact met mij opnemen.

Afspraak maken

Op deze pagina kun je je eigen afspraak inplannen of contact met mij opnemen.

Ik werk uitsluitend op afspraak. Een live sessie kan elke doordeweekse ochtend ingepland worden in mijn agenda (de vrijdagen staan momenteel dicht vanwege de enorme hoeveelheid afstandsbehandelingen). 's Middags is er ruimte voor online sessies. Je kunt je behandeling zelf inplannen. Kies hieronder je behandeling, kijk wanneer ik plek heb en voer je gegevens in.

 

Let op:
Meteen na het inboeken, ontvang je een automatische bevestiging per mail. Check je mailbox. Als je geen mail hebt ontvangen, sta je waarschijnlijk niet ingeboekt. Neem dan contact op met mij: app me via de knop hier op de website of stuur een mail naar info@weerlekkerinjevel.nl

 

Voor vragen ben ik bereikbaar via email en whatsapp.

Email:
info@weerlekkerinjevel.nl

 

Whatsapp (0612300817):
Via de groene knop rechtsonder hier op de website heb je meteen contact met me en hoef je niet eerst het nummer in te voeren.
Let op: het lukt me helaas niet meer om via whatsapp uitgebreide gesprekken te voeren. Hiervoor kun je een afspraak inplannen.

 

Social Media:
Klik hier voor mijn Facebookpagina

 

Praktijkadres:
Marjan Kraster - Body&Mind-Balans
Lauwers 12
9642 KX Veendam


Er is goede parkeergelegenheid voor de deur, aan de weg of op de oprit achter mijn auto (als er plek is, mag je je auto altijd op de oprit zetten).

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer