Belmoment

Belmoment

 

Loop je even vast en heb je behoefte aan een belmomentje met mij? Heel logisch, want juist in je dagelijkse leven loop je tegen bepaalde dingen aan en krijg je te maken met emoties, moeilijkheden en conflictsituaties. Blijf niet te lang worstelen, in dit belmoment zet ik alles helder voor je op een rijtje en zetten we je weer op het rechte pad.
 
 
Vanuit afstemming op jou kijken we wat er moet gebeuren en wat jij nodig hebt om weer verder te kunnen. Soms moet je gewoon even opgeschoond worden, dat doen we dan meteen. Soms is alleen even je verhaal kwijtkunnen en mijn visie horen al voldoende om weer verder te kunnen. Als het nodig is, kunnen we dit belmoment ook gebruiken om samen met jouw onderbewustzijn te kijken wat jou dwars zit en dit uit je systeem halen.
 
 
Voel je je niet goed op dit moment? Blijf daar niet te lang in hangen, dat is niet nodig en onnodig moeilijk. Weet, je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er voor je. 💛
 
 
Je kunt het belmoment zelf inplannen in de online agenda.
 
 
Tarief:
Het tarief wordt aangepast aan de lengte van de sessie. Per kwartier betaal je 15 euro (max. 75 minuten). Na de behandeling ontvang je een betaalverzoek.