Depri/depressieve gevoelens

Depri/depressieve gevoelens

Ups en downs kennen we allemaal, iedereen heeft wel eens een dip. Maar soms blijft dit gevoel hangen en voel je je steeds vaker somber, lusteloos en neerslachtig. Je hebt minder levenslust, minder zin om dingen te ondernemen en alles voelt wat vlakker. Omdat je soms zelf niet eens weet waar het vandaan komt, kun je je heel onbegrepen voelen. Dat voelt zwaar en eenzaam.

 

Wanneer je (in meer of mindere mate) depressieve gevoelens ervaart, kunnen we samen eens kijken wat er aan de hand is, op een andere manier dan je waarschijnlijk gewend bent. Als je het fijn vindt, praten we over de dingen die jou bezighouden. Ik kijk hoe je energetisch in elkaar zit, waar de blokkades zitten en of je bepaalde stofjes of belangrijke voedingsstoffen mist.

 

Deze themasessie kan live in Veendam of online met videobellen.

 

Ik hoop met heel m'n hart dat je jezelf deze sessie gunt! Iedereen verdient een fijn en gelukkig leven, ook jij! Het is tijd dat we die zware gevoelens gaan doorbreken, dat we het erover gaan hebben en dat we eens eerlijk gaan kijken naar wat er allemaal onder die nare gevoelens schuilgaat. Weet, ik begrijp je en ik ben er voor je.

 

 

Investering:
€50,-

 

 

Het klinkt best gek, maar voor het eerst in m'n leven voelde ik me volkomen veilig en op m'n gemak bij een hulpverlener. En ik kan je zeggen, ik heb er heel veel gehad. Marjan is zo anders dan al die anderen. Zoveel betrokkenheid en oprechtheid!! Gewoon een gelijkwaardig gesprek, niet zo 'hulpverlenerig'. Alleen dat al maakte dat ik me eigenlijk meteen beter voelde. Ik heb weer een beetje hoop, ik had niet verwacht dat ik dat ooit nog weer zou voelen. Heel blij dat Marjan op mijn pad is gekomen.
Annelies

Social Media

Volg mij op Facebook

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Whatsapp