Emotiecode

Emotiecode

In deze sessie ga je oude vastzittende (vaak onbewuste) emoties loslaten. De methode die ik hiervoor inzet is de Emotiecode. Ik stem me af op jouw energie en jouw onderbewustzijn. De biotensor laat ons zien welke emoties vastzitten in jouw lijf. Soms is het nodig om uit te zoeken op welke leeftijd je deze emoties hebt ervaren en waar het mee te maken heeft. Soms heb je de emoties meegenomen vanuit een vorig leven of heb je ze geërfd van je (voor)ouders.

 

Zodra we de informatie vanuit het onderbewustzijn in ons bewustzijn hebben gebracht, kunnen we de energie van deze emoties met een simpele handeling loslaten uit jouw systeem. Het onderbewustzijn bepaalt hoeveel emoties je ter plekke los kunt laten. Soms zijn dat er drie, soms wel twintig. Je hebt de mogelijkheid om een specifiek thema/probleem/klacht in te brengen, maar we kunnen het ook algemeen houden.

 

Tijdsduur en investering:
Dit is een online sessie. Voor alleen de Emotiecode is vaak een half uur voldoende. Omdat ik merk dat er soms behoefte is om er over dóór te praten of om verdere handvatten te krijgen, plan ik voor deze sessie altijd een uur in. Het tarief wordt aangepast aan de lengte van de sessie, het uurtarief is €50,-. Na de behandeling ontvang je een betaalverzoek.

 

Plan hieronder zelf je afspraak in als je emoties wilt loslaten met de Emotiecodemethode. Let op: dit is een online sessie!
Twijfel je of dit een goede methode voor je is, app/mail me even.