Basispakket

Energetisch in balans

Basispakket

Energetisch in balans

Ben je klaar met:
- Een druk hoofd en overprikkeld zijn
- Andermans emoties overnemen
- Je heen en weer geslingerd voelen door alles om je heen
- Je leeggezogen voelen na een sociale interactie
- Moeilijk kunnen ontspannen
- Emotionele pieken en dalen
- Angsten of paniekaanvallen

 

Ben je klaar voor:
- Rust in je hoofd en lijf
- Je stabiel en geaard voelen
- Je verbonden voelen met jezelf
- Je eigen ruimte innemen
- Dichtbij jezelf blijven in contact met anderen
- Een bepaalde persoon loslaten
- Jezelf op een dieper niveau ervaren

 

Wanneer je introsens (introvert en sensitief) bent, gaat er vaak iets mis in het energetische lichaam. Ik zie vaak een veel te groot energieveld, niet geaard, veel te open, 'vervuild' door energie van anderen. Dat kán niet goed gaan! Je goed voelen start vanuit een goed energieveld. Dat is je basis, je fundament!

 

Basispakket:
De sessies die ik normaal gesproken individueel doe met iemand binnen een groeitraject bied ik nu aan als online basispakket.
In dit pakket van drie online sessies (het gaat om de opnames, de live sessies waren in okt/nov 2023) en een ebook leer je hoe je energetische systeem werkt, waar het bij sensitieve vrouwen vaak mis gaat en wat nodig is om je energieveld vóór je te laten werken in plaats van tegen je.
Bij aanmelding voor dit pakket krijg je een op maat gemaakte chakraroller thuisgestuurd. Daarvoor test ik eerst welk chakra bij jou het meest uit balans is.
Een waardevol laagdrempelig pakket, met daarin alles wat je nodig hebt om jezelf energetisch stevig neer te zetten. Niet meer steeds in cirkeltjes blijven rondlopen zonder écht verder te komen met jezelf, maar de basis goed neerzetten.

 

Na het volgen van dit basispakket:
- Weet je hoe je energetisch in elkaar zit
- Heb je een stevige basis voor jezelf neergezet
- Heb je jezelf energetisch opgeschoond
- Heb je je eigen ruimte gemaakt, waar andersmans energie niet door naar binnen kan komen
- Heb je 'energiezuigende' mensen uit je systeem gehaald
- Kun je jezelf beschermen tegen zware energie van anderen of van de wereld
- Voel je je ontspannender en stabieler

 

Mocht je na het volgen van de gehele training het gevoel hebben dat dit niet helemaal was wat je ervan gehoopt had, dan krijg je zonder verdere kosten een (live of online) sessie van mij waarin ik persoonlijk met jou ga kijken wat er aan de hand is en wat je dan wél nodig hebt. Ik wil dat iedereen (niemand uitgezonderd!) het de moeite en het geld waard vindt en daarna verder kan met zichzelf.

 

 

Investering:
€ 97,-
(mail me even voor betaling in termijnen)

 

Inschrijven:
Via de knop hieronder kun je je aanmelden voor het basispakket. Via Ideal kun je meteen betalen. Het complete pakket (het ebook en de opnames van de drie sessies) wordt meteen na aanmelding per email naar je toegestuurd. Zo kun je er in je eigen tempo rustig doorheen gaan. De chakraroller ontvang je binnen een week op je deurmat.