Gezondheidsmeting

 

Gezondheidsmeting

 

Ik doe de gezondheidsmeting middels een harenanalyse. Als testmethode gebruik ik bioresonantie. Ik test het volgende:

 

1.  Blokkades in je lichaam (specifieke organen en energiebanen)
2. Tekorten in vitamines en mineralen
3. Of je afvalstoffen goed worden afgevoerd
4. Of er verstoringen zijn in je hormonen en neurotransmitters
5. Of de Yin/Yang-energie in balans is


Investering:
€35,-

 

Ik raad je aan om regelmatig (eens per kwartaal of half jaar) een gezondheidsmeting te doen. Het mooie aan bioresonantie is dat eventuele disbalansen die nog niet voelbaar zijn wel al energetisch in je lichaam aanwezig kunnen zijn en dus gemeten kunnen worden. Wanneer je dit weet, kun je er al iets aan doen voordat je klachten ontwikkelt.

Praktische informatie:
Voor de harenanalyse heb ik drie hoofdharen van je nodig. Het is belangrijk dat de haarwortels meekomen. De handigste manier is om trekkend met je handen door je haren te gaan. Vaak komen er dan meteen haren mee. Je kunt ook met een schone, haarvrije borstel door je haar gaan, totdat je minimaal drie haren verzameld hebt. Draai een plakbandje om de drie haren heen en stop het in een plastic zakje en/of envelop. Doe er, wanneer je het per post verstuurt, nog een stukje aluminiumfolie omheen, in verband met de straling tijdens het sorteren van de post. Doe er een papiertje bij in met je naam. Stuur naar Marjan Kraster, Lauwers 12, 9642 KX, Veendam. Woon je in de buurt? Bij mij door de brievenbus gooien kan natuurlijk ook.

 

Wil je een gezondheidsmeting aanvragen, dan kun je je via een knop hieronder aanmelden en direct betalen via Ideal. Lukt betalen via Ideal niet, dan kan ik je een betaalverzoek sturen of mijn bankrekeningnummer geven (stuur me dan even een appje of email). Wanneer ik de haren van je heb ontvangen, doe ik m'n best om binnen een week de meting te doen. Je ontvangt de uitslag per email.

Actie april 2023:
Ik heb de afgelopen jaren ervaren: door regelmatig te meten, voorkom je gekkigheden. Om die reden heb ik voor deze maand een actie: dit jaar 3 gezondheidsmetingen voor de prijs van 2. Ik doe dan in april, juli en oktober 2023 een gezondheidsmeting (harenanalyse).

Social Media

Volg mij op Facebook

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Whatsapp