Gezondheidsmeting

 

Gezondheidsmeting

 

In deze gezondheidsmeting test ik hoe jouw organen en energiebanen functioneren en welke blokkades je in je lichaam hebt.

 

Met een bioresonantie-harenanalyse test ik de toestand van je organen en energiebanen. Ook test ik of je lymfedoorstroom optimaal is en of de afvalstoffen in je lichaam goed worden afgevoerd (heel belangrijk!). Daarnaast check ik of er veel stress in je lijf zit, hoe je yin/yang-balans is, of er hormonale verstoringen zijn en of de neurotransmitters in je hersenen (adrenaline, dopamine, acetylcholine, serotonine, gaba) hun werk goed doen.

 

Het mooie aan bioresonantie is dat eventuele disbalansen die nog niet voelbaar zijn wel al energetisch in je lichaam aanwezig kunnen zijn en dus gemeten kunnen worden. Wanneer je dit weet, kun je er al iets aan doen voordat je klachten of ziektes ontwikkelt.

 

Hoe werkt het?
Wanneer je kiest voor een gezondheidsmeting heb ik drie hoofdharen van je nodig. Deze kun je naar me opsturen of bij me door de brievenbus doen. Het is belangrijk dat de haarwortels meekomen, daar zit alle informatie in. De handigste manier is om trekkend met je handen door je haren te gaan. Vaak komen er dan meteen haren mee en dan trek je de wortel mee. Je kunt ook met een schone, haarvrije borstel door je haar gaan, totdat je minimaal drie haren verzameld hebt. Draai een plakbandje om de drie haren heen en stop het in een plastic zakje en/of envelop. Doe er, wanneer je het per post verstuurt, nog een stukje aluminiumfolie omheen, in verband met de straling tijdens het sorteren van de post. Doe er een papiertje bij in met je naam. Stuur naar Marjan Kraster, Lauwers 12, 9642 KX, Veendam. Woon je in de buurt, dan kun je het bij mij door de brievenbus gooien.

 

Nadat ik de haren van je heb ontvangen, doe ik m'n best om binnen een week de meting te doen. Je ontvangt de uitslag per email.

 

Investering:
€35,-

Gezondheidsmeting aanvragen:
Wil je een gezondheidsmeting aanvragen, dan kun je je via de knop hieronder aanmelden en direct betalen via Ideal. Lukt betalen via Ideal niet of wil je dat liever niet, dan kan ik je een betaalverzoek sturen of mijn bankrekeningnummer geven (druk dan even op de groene whatsappknop hier op de site of mail me).

Social Media

Volg mij op Facebook

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Whatsapp