beans-5219037_1280

Een nieuw begin

In dit 1-op-1 persoonlijke groeitraject werken we er samen aan om jou weer op de rails te krijgen. Live in mijn praktijk of online.

Herken je dit?

 
๐Ÿ˜ž Je bent een zelfbewuste, sterke vrouw, maar je voelt je nu even niet sterk
 
๐Ÿ˜ž Je bent al tijden niet jezelf
 
๐Ÿ˜ž Je zit vast
 
๐Ÿ˜ž De emoties nemen jou steeds vaker over?
 
๐Ÿ˜ž Je reageert soms alsof je een klein kind bent

sunflower-g4a25ea714_1280

Zou je dit graag willen?

 
๐Ÿ’› Loslaten wat je achter je wilt laten en ruimte maken voor iets nieuws

 
๐Ÿ’› De balans terugvinden in jouw denken en voelen

 
๐Ÿ’› Stevig in je eigen energie staan
 
๐Ÿ’› De emotionele pijn die je bij je draagt helen en loslaten
 
๐Ÿ’› Je brein herprogrammeren
 
๐Ÿ’› Toebewegen naar jouw wensen en verlangens
 
๐Ÿ’› Leven vanuit de juiste frequentie

sunflower-g9e07999e0_1280

Live of online traject

Klik op de knop die voor jou geldt om verder te lezen over dit persoonlijke groeitraject.

Hey, ik ben Marjan!

Ik vond het leven heel lang zwaar en moeilijk. Standje overleven. Zonder dat ik het zelf door had. Pas na de geboorte van mijn dochter ontdekte ik hoe erg ik mezelf was kwijtgeraakt. Ik was een 'wandelend hoofd'. Ik voelde een enorme drang om terug bij mezelf te komen.
 
Door al het innerlijk werk wat ik heb gedaan, en nog steeds doe, kan ik nu terugvallen op een stevige basis binnen mezelf, en kan ik mezelf bij de hand nemen wanneer het โ€˜stormtโ€™. In mijn dagelijks leven ervaar ik doorgaans een intens gevoel van vrijheid en diepgang. Donkere momenten zijn er nog steeds, maar er is altijd een plek waar ik terecht kan: mezelf.
 
Je niet goed voelen, op welke manier dan ook, zie ik als een kans om te groeien, om de verbinding met jezelf te verdiepen, en om van daaruit je leven op te bouwen op een manier zoals het leven bedoeld is voor jou.

me-1