Persoonlijk groeitraject

Voor bewuste, gevoelige vrouwen die  zich weer goed willen voelen

Persoonlijk groeitraject

Voor bewuste, gevoelige vrouwen die  zich weer goed willen voelen

Verlang jij ernaar om voor eens en altijd je klachten of moeilijkheden achter je te laten? Ben je helemaal klaar met hoe het nu is? En sta je inmiddels op het punt dat je weet dat er nu echt iets moet gebeuren?

 

In een 1-op-1 persoonlijk groeitraject ga ik je erbij helpen. Hoe? Hieronder heb ik kort beschreven met welke methodes ik werk. Ik maak hier m'n eigen 'soepje' van, waarbij ik allerlei methodes door elkaar meng. Dat maakt het traject krachtig. Een traject is zowel live in mijn praktijk als online (videobellen) te volgen, of deels live/deels online.

Onderbewustzijnswerk:
Je kunt het onderbewustzijn zien als een computer die elke ervaring die jij ooit hebt gehad tot in het kleinste detail opslaat. We maken hier handig gebruik van en kijken wat er op onbewust niveau gaande is bij jou. Onderbewustzijnswerk is dé methode om antwoorden te krijgen op vragen waar je de vinger niet op kunt leggen.

 

Bioresonantie:
Een grote schoonmaak voor je lichaam. Opgehoopte afvalstoffen worden afgevoerd, organen worden opgeschoond, blokkades in energiebanen worden opgeheven, je immuunsysteem wordt versterkt en eventuele vitaminetekorten of andere stofjes die je misschien mist, worden opgespoord.

 

Energetische behandeling:
Naast ons fysieke lichaam hebben we een energetisch lichaam. Door alles wat je meemaakt, kunnen er blokkades in de energiestromen ontstaan. Op de plek van de blokkade gaat de energie anders stromen. Daardoor raakt soms het hele systeem uit balans. Vrijwel alle fysieke en emotionele klachten beginnen als een blokkade in je energielichaam. Een energetische behandeling geeft je de mogelijkheid om 'oude' energie los te laten, energie die niet meer bij je past en niet meer voedend voor je is. Als alle energie vloeiend stroomt, voel je je energiek, krachtig en in balans.

 

Emotiewerk:
Wanneer je emoties niet op de juiste manier verwerkt, slaan ze zich op in je lichaam. De blokkades die daarbij zijn ontstaan beïnvloeden jou in je dagelijks leven. Steeds terugkomende emoties/triggers, een gespannen of pijnlijk lichaam, stress- of burnoutklachten of depressieve gevoelens wijzen vaak op oude emoties die niet goed verwerkt zijn. Naast emotiecoaching zet ik diverse praktische methodes in om die blokades los te laten, zoals de Innerlijke reis, de Emotiecode, de Jassentechniek of EFT. Hieronder beschrijf ik ze.

 

Innerlijke reis:
In een innerlijke reis helpen we je hersenen om in een diepteontspanning te komen. Van daaruit hebben we aandacht voor alles wat in jou leeft. Je maakt contact met situaties die je op bewust niveau bent vergeten of emoties waar je voor bent weggerend. Je bevrijdt jezelf van de emoties, angsten, herinneringen of pijn die nog altijd in jou opgesloten zitten. Door dat wat nooit werd gezien aandacht te geven, kan het verwerkt en losgelaten worden. De levensenergie zal beter stromen en je voelt je vrijer om te zijn wie je werkelijk bent.

 

Emotiecode:
Ik stem me af op jouw energie en jouw onderbewustzijn. De biotensor laat ons zien welke emoties vastzitten in jouw lijf. Soms is het nodig om uit te zoeken op welke leeftijd je deze emoties hebt ervaren en waar het mee te maken heeft. Soms heb je de emoties meegenomen vanuit een vorig leven of heb je ze geërfd van je (voor)ouders. Zodra we de informatie vanuit het onderbewustzijn in ons bewustzijn hebben gebracht, kunnen we de energie van deze emoties met een simpele handeling loslaten uit jouw systeem.

 

Jassentechniek:
Een mooie techniek voor als je ervoor open staat om nog een laagje dieper te gaan. De Jassentechniek vergelijkt ons lichaam met een kapstok waar de ballast in de vorm van jassen aan vasthangt. Wanneer er teveel jassen aan de kapstok hangen, zie je de kapstok niet meer, je ziet dan niet meer wie je echt bent, wat bij je past en wat jou daadwerkelijk voedt in het leven. Er zijn tientallen jassen die je aan kunt hebben met elk hun eigen naam, ik test welke jassen jij draagt en help je ze uit te trekken. Enkele voorbeelden van jassen:
- Jas: onverwerkte trauma’s
- Jas: opgeslagen levensprogramma’s en patronen die beperkend werken
- Jas: verbindingen met andere mensen, dieren, gebeurtenissen en situaties, waarmee je je energetisch hebt vastgezet aan de ander en die je verhinderen om in je eigen energie te blijven
- Jas: beloftes die je ooit (onbewust) hebt gedaan, maar die je nu als een last met je meedraagt
- Jas: gekopieerde angsten, patronen, overtuigingen, levensprogramma’s en onzekerheden, overgenomen van je ouders/voorouders
- Jas: negatieve gedachten, verwensingen en intenties die bewust richting jou zijn uitgesproken om jouw leven te verstoren. Je ziet vaak dat dit in een vorig leven is uitgesproken en dat dit jou leven na leven achtervolgt en beïnvloedt
- Jas: overlevingsmechanismes die delen van jou ver hebben weggestopt, omdat die delen er niet mochten zijn toen je nog een kind was

 

EFT:
Een bijzonder krachtige techniek die je (bij jezelf) kunt inzetten om blokkades op te heffen. Het wordt veel gebruikt in traumatherapie. De naam ‘tapping’ wordt ook wel gebruikt, omdat je tijdens het intunen op je probleem op bepaalde merdiaanpunten klopt om de energetische verstoring op te heffen. EFT bied ik meestal als online sessie inclusief opname aan, zodat je het altijd kunt terugkijken. Ik ga samen met jou het hele tapproces doorlopen en geef je de handvatten die je nodig hebt om vertrouwd te raken met deze methode.

 

Sedona-methode:
Wat mij betreft dé methode om te leren loslaten! Eenvoudig, mits je de diepgang achter deze methode kent.

 

Groeitraining /persoonlijke coaching:
Ik leer je wat nodig is om je goed, gelukkig, stabiel, blij en vrij te voelen, hoe je jezelf energetisch sterk neerzet, hoe je omgaat met alle zaken waar je als introsense vrouw tegenaan loopt, hoe je de regie neemt over emoties, hoe je loslaat, hoe je in bijzijn van anderen in je eigen energie blijft, hoe je met lastige situaties omgaat, hoe je de universele wetten vóór je kunt laten werken, waardoor je kunt aantrekken wat je wil, hoe je stopt met piekeren, hoe je grenzen aangeeft, hoe je meer mindful door het leven gaat...

 

Intuïtieve massage:
Spieren losmaken, stress/vermoeidheid/pijn uit je lijf halen, je lijf energetisch in balans brengen, helemaal ontspannen worden… Ik masseer intuïtief, zacht of stevig, ik reageer op wat ik bij je voel, in je spieren, in je botten, in je huid, in je energetische lichaam, in je hele systeem.

 

Moeite met kiezen? Hoeft niet! Doen we samen. 

Wat levert dit groeitraject jou op?
Wanneer je het volledige groeitraject doorloopt, levert dit het volgende op:
- Nieuwe inzichten in hoe jij in elkaar zit en wat de oorsprong is van jouw klachten of moeilijkheden
- Weten wat je nodig hebt om je goed te voelen (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch, spiritueel)
- Je energieker, ontspannender en stabieler voelen
- Jezelf op een dieper niveau kennen en begrijpen
- Een stuk bewuster leven
- Handvatten hebben om met emoties, pijn en moeilijke situaties om te gaan
- In staat zijn om met meer liefde en zachtheid naar jezelf te kijken
- Je hebt blokkades opgeruimd, waardoor je verder kunt groeien

 

Samen gaan we kijken wat nodig is voor jou! Ik help je heel praktisch en concreet met de dingen waar jij in je dagelijkse leven tegenaan loopt en ik geef je alle kennis die je nodig hebt om verder te groeien.

 

Investering:
Dit is een traject op maat. N.a.v. een gratis gesprek of startsessie kom ik met een (uiteraard vrijblijvend) voorstel.

 

Is dit groeitraject voor jou?
Dit persoonlijk groeitraject is alleen voor jou wanneer je eraan toe bent om je leven aan te pakken, wanneer je bereid bent om eerlijk naar jezelf en je leven te kijken, er klaar voor bent om vastzittende emoties en emotionele wonden los te laten, onbewuste patronen te doorbreken en stappen te zetten richting een leven die past bij wie jij bent. In een gratis gesprek of startsessie kijken we samen of er een match is tussen ons.