Persoonlijk groeitraject

Persoonlijk groeitraject

Verlang jij ernaar om voor eens en altijd je klachten of moeilijkheden achter je te laten? Sta je op het punt dat je weet dat er nu echt iets moet gebeuren?

 

In een persoonlijk groeitraject help ik je erbij. Door middel van bioresonantie, energetisch werk, emotiewerk, onderbewustzijnswerk/ innerlijk transformatiewerk, groeitraining, persoonlijke coaching en/of intuïtieve (sport)massage werken we er samen aan om jou weer op de rails te krijgen.

 


Hoe ziet het groeitraject eruit?

In dit één-op-één-groeitraject starten we met een opstartafspraak. We beginnen daar waar jij nu staat: wat speelt er in je leven, waar loop je tegenaan en wat wil je dat er verandert?

 

Ik laat je zien hoe je energetisch in elkaar zit. Indien nodig doen we een gezondheidsmeting. Bij lichamelijke klachten check ik de toestand van je lichaam (stand van de botten/wervels, spierspanning, organen, energetische doorstroming). Als we samen het plaatje helder hebben, bepalen we samen jouw route en maken een plan.

 

We werken een aantal maanden samen. Om de twee/drie weken spreken we af (live of online), voor een basissessie, een dieptesessie of gewoon om even bij te praten. De lengte van de afspraak bepalen we samen. De ene week is dat misschien 2 uur, de andere week misschien maar een half uurtje. In totaal hebben we 15 uur samen.

 

Hoe we te werk gaan, bespreken we tijdens onze eerste afspraak. Soms is het verstandig om te starten met een diepteontgifting van jouw lichaam met bioresonantie. Soms is het beter om jou eerst energetisch steviger neer te zetten (bijv. wanneer je snel energie van anderen oppikt). Het kan ook zijn dat we te kijken hebben naar wat er op onbewust niveau meespeelt waardoor jij bepaalde klachten of moeilijkheden hebt. Of we moeten bespreken hoe je met een bepaalde specifieke situatie in je dagelijks leven omgaat, omdat dat op dit moment té veel spanning geeft.

 


Wat levert dit groeitraject jou op?

- Nieuwe inzichten in hoe jij in elkaar zit en wat de oorsprong is van jouw klachten of moeilijkheden
- Weten wat je nodig hebt om je goed te voelen (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch, spiritueel)
- Je energieker, ontspannender en stabieler voelen
- Jezelf op een dieper niveau kennen en begrijpen
- Een stuk bewuster leven
- Handvatten hebben om met emoties, pijn en moeilijke situaties om te gaan
- In staat zijn om met meer liefde en zachtheid naar jezelf te kijken
- Je hebt blokkades opgeruimd, waardoor je verder kunt groeien

 

Dit traject wordt helemaal afgestemd op jou! Samen gaan we kijken wat nodig is voor jou! Ik geef je alle kennis die je nodig hebt om verder te groeien.

 


Investering:

Jouw investering in dit persoonlijke groeitraject is € 750,-
Je hebt de mogelijkheid om dit in drie gelijke termijnen te betalen zonder daar extra voor te betalen. De betaling van € 250,- vindt dan plaats in de eerste, tweede en derde maand van samenwerken.

 

 

Is dit groeitraject voor jou?
Dit persoonlijk groeitraject is voor jou wanneer je eraan toe bent om je leven aan te pakken, wanneer je bereid bent om eerlijk naar jezelf en je leven te kijken, er klaar voor bent om vastzittende emoties los te laten, onbewuste patronen te doorbreken en stappen te zetten richting een leven die past bij wie jij bent. In een gratis gesprek of startsessie kijken we samen of er een match is tussen ons.