Innerlijke reis

Innerlijke reis

 

We lopen allemaal emotionele 'builen' op. Emoties die je te moeilijk vond om te voelen, blijven 'hangen' in je lichaam en hebben veel invloed op jouw doen en laten van nu. Hoe beter de energie in je lichaam vrij kan stromen, hoe beter jij je voelt.

 

In een innerlijke reis helpen we je hersenen om in een diepteontspanning te komen. Van daaruit hebben we aandacht voor alles wat in jou leeft. Je maakt contact met situaties die je op bewust niveau bent vergeten (dit kan ook vanuit een vorig leven komen) of emoties waar je voor bent weggerend. Je bevrijdt jezelf van de emoties, angsten, herinneringen of pijn die nog altijd in jou opgesloten zitten. Door dat wat nooit werd gezien aandacht te geven, kan het verwerkt en losgelaten worden. De levensenergie zal beter stromen en je voelt je vrijer om te zijn wie je werkelijk bent.

 

Een innerlijke reis is onderdeel van een persoonlijk groeitraject, maar kan ook als losse sessie worden ingepland, live of online. Trek een paar uur uit voor deze sessie. Ook na de sessie is het fijn om geen verplichtingen te hebben.

 

Investering:
Je betaalt €135,- voor de sessie. Na de behandeling ontvang je een betaalverzoek.