Jassentechniek

Jassentechniek

Door de dingen die je hebt meegemaakt (als mens in dit leven, maar ook als ziel), sleep je onbewust een hoop onnodige bagage met je mee. Vanuit die energie leef jij je huidige leven. De Jassentechniek is een diepgaande methode om in korte tijd een enorme hoeveelheid ballast los te laten.

 

De Jassentechniek vergelijkt ons lichaam met een kapstok waar de ballast in de vorm van jassen aan vasthangt. Wanneer er teveel jassen aan de kapstok hangen, zie je de kapstok niet meer, je ziet dan niet meer wie je echt bent, wat bij je past en wat jou daadwerkelijk voedt in het leven.

 

Er zijn tientallen jassen die je aan kunt hebben met elk hun eigen naam, ik kan testen welke jassen jij draagt en help je ze uit te trekken. Enkele voorbeelden van jassen:

 

- Traumajas (onverwerkte trauma’s)

 

- Back-up-jas (opgeslagen levensprogramma’s en patronen die beperkend werken)

 

- Verbindingenjas (verbindingen met andere mensen, dieren, gebeurtenissen en situaties, waarmee je je energetisch hebt vastgezet aan de ander en die je verhinderen om in je eigen energie te blijven)

 

- Geloftejas (beloftes die je ooit (onbewust) hebt gedaan, maar die je nu als een last met je meedraagt)

 

- Copy-and-paste-jas (gekopieerde angsten, patronen, overtuigingen, levensprogramma’s en onzekerheden, overgenomen van je ouders/voorouders)

 

- Vloeken-, bezweringen- en zwarte-magie-jas (negatieve gedachten, verwensingen en intenties die bewust richting jou zijn uitgesproken om jouw leven te verstoren. Je ziet vaak dat dit in een vorig leven is uitgesproken en dat dit jou leven na leven achtervolgt en beïnvloedt)

 

- Gevangenschapsjas (overlevingsmechanismes die delen van jou ver hebben weggestopt, omdat die delen er niet mochten zijn toen je nog een kind was)

 

Tijdsduur en investering:
Een Jassentechniek-sessie is een online sessie van ongeveer een uur. Je betaalt €50,- voor de sessie. Na de behandeling ontvang je een betaalverzoek.

 

Plan hieronder zelf je Jassentechniek-sessie in. Let op: dit is een online sessie!
Twijfel je of dit de juiste methode voor je is, app/mail me dan even.