Massage

Hoofd, gezicht, nek, schouder

Massage

Hoofd, gezicht, nek, schouder

Zit je hoofd vaak vol?
Heb je last van je gepieker?
Doen je nek en schouders pijn?
Heb je regelmatig hoofdpijn of vermoeide ogen?
Of zitten je kaken vast?
Heb je behoefte aan het opladen van je batterij?
Of heb je gewoon zin in een ontspannend momentje voor jezelf?

 
 
Je hoofd is een plek waar spanning zich gauw ophoopt. Het vele nadenken zorgt ervoor dat je hoofd (en daarmee jij!) altijd aan staat. Je kunt pas echt ontspannen wanneer de energie niet meer opgehoopt zit in je hoofd, maar beter verdeeld zit door je hele lichaam.
 
 
Tijdens deze massage masseer ik je hoofd, gezicht (er zit vaak veel spanning in de kaken en rond de ogen), nek en een deel van je schouders. Ik gebruik hiervoor een fijne, op jou afgestemde, biologische olie of shea butter. Ik haal de spanning uit je spieren, zet eventuele verschoven wervels recht en breng de vastgezette energie in beweging. Zonder vast plan laat ik me leiden door wat ik zie en voel. Een bijzondere combinatie van ontspanningsmassage, triggerpointmassage, sportmassage en energetische massage.
 
 
De spanning kan op een heel natuurlijke manier ontladen, er komt rust in je hele systeem, je hoofd is helderder, je lichaam is ontspannen en je voelt je meer geaard en verbonden met jezelf. Je bent meer 'jezelf'. Een ontspannen, laagdrempelige, diepgaande massage!
 
 
Mededelingen:
- Houd er rekening mee dat na de massage je haren vettig zijn en waarschijnlijk recht omhoog staan ­čÖé
- Bij deze massage zitten kettingen en oorbellen in de weg. Je kunt ze hier uit/af doen, maar je kunt ook overwegen om ze thuis te laten.


Extra mededeling mei 2024:
Deze massage is momenteel alleen in te plannen binnen een persoonlijk groeitraject!
Je kunt een afspraak maken voor een gratis gesprek of een inzichtsessie.