Me-time-momentje

 

Me-time-momentje

.

In deze tijd is het belangrijk om dichtbij jezelf te blijven. Daarvoor heb je me-time nodig. Ik weet hoe lastig dat kan zijn, voor je het weet is de dag weer voorbij en is er niet echt een moment geweest voor jezelf. Ja, misschien op de bank voor de tv… Maar deze tijd vraagt van ons om met regelmaat naar binnen te keren en te voelen wat er gaande is binnenin jou. Zo kun de verbinding met jezelf verdiepen en heb je een stevige basis.

 

Tijdens een 'Me-time-momentje' kom ik online (op Zoom) om samen met jullie een kort momentje van rust en bezinning te nemen. Even je hoofd laten voor wat het is en voelen wat er van binnen om aandacht vraagt. Een 'Me-time-momentje' duurt ongeveer 20 minuutjes (voor zover ik dat nu kan inschatten), deelname is gratis. Er komt geen opname.

 

Elk me-time-momentje heeft een thema en een vaste opbouw:
1.  Meditatiemoment
2. Vraag, oefening of opdrachtje
3. Ruimte voor delen/vragen

 

Begin december is het eerste me-time-momentje.
Samen gaan we kijken welke avond hiervoor het meest geschikt is.


Om de deelnamelink te ontvangen, is het nodig dat je je aanmeldt op whatsapp (via de groene knop rechtsonder) of Telegram (klik). Je kunt dan ook je voorkeursavond doorgeven. Aanmelding verplicht je niet tot deelname, het is bedoeld om met je te overleggen/ je te laten weten wanneer het volgende 'Me-time-momentje' is en om je de deelnamelink te kunnen sturen. Op het moment zelf kun je ter plekke bepalen of je aanschuift.

Social Media

Volg mij op Facebook

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Whatsapp