Mindful Morning

Audioserie van 30 dagen

Mindful Morning

Audioserie van 30 dagen

Mindful Morning geeft je elke ochtend een mindful momentje van 3,5 minuut met jezelf, voordat je de drukte van de dag instapt.

 

Je ontvangt 30 dagen lang elke ochtend om 5.30 uur per email een audio van mij met daarin het mindful momentje. Elke dag is anders, zo hoop ik je iedere dag te kunnen inspireren. Dat ene momentje in de ochtend nodigt ook uit om het thema mee te nemen je dag in. Je dag bewust en met aandacht voor jezelf beginnen doet zoveel goeds, het zet de toon voor de rest van je dag!

 

Door mee te doen geef je jezelf niet alleen een mindful start van de dag, maar krijg je ook vele tools om jezelf energetisch stevig neer te zetten. Zeer waardevol, of je nou beginner bent of al wat meer ervaring hebt.

Vandaag inschrijven betekent morgenvroeg starten.

 

Investering:
€50

 

LET OP:
Let er tijdens het bestelproces op dat je je huisnummer invult, meteen achter je straat. Vaak worden je gegevens automatisch ingevuld, maar dan wordt het huisnummer niet meegenomen en krijg je een foutmelding. Het huisnummer moet meteen achter de straat en niet eronder!


Twijfel je of dit iets voor jou is?

Dan heb je de mogelijkheid om je gratis in te schrijven voor alleen dag 1. Aan de hand daarvan kun je besluiten om wel of niet door te gaan.

Om je gratis aan te melden voor alleen dag 1 is het nodig dat je mij een email stuurt met in het onderwerpenveld 'Mindful Morning dag 1' met je naam erachter.