Mini-afstemming

Je zit niet lekker in je vel en je vraagt je af: wat is er nou toch eigenlijk aan de hand?

✅Is er iets mis in m'n lichaam?
✅Heb ik te veel stress?
✅Of zijn m'n hormonen in de war?
✅Heb ik een vitaminetekort?
✅Of mis ik een ander stofje?
✅Moet ik iets veranderen in mijn leefstijl?
✅Moet ik positiever denken?
✅Is er een chakra geblokkeerd?
✅Zal het gewoon mijn gevoeligheid zijn?
✅Of misschien toch een onverwerkt trauma?

woman-4617226_1280

Jouw onderbewustzijn weet het! Je kunt jouw onderbewustzijn zien als een computer die elke ervaring die jij ooit hebt gehad tot in het kleinste detail opslaat.

Hoe werkt de afstemming?

Stap 1 - Ik stem me af op jouw onderbewustzijn via je naam. Daarbij pik ik jouw energie op.
 
Stap 2 - Als ingang neem ik het probleem of de moeilijkheid die jij opgelost wilt hebben. Het probleem kun je tijdens je aanvraag in de bestelnotities zetten. Met hulp van de biotensor test ik op welk vlak jij iets te doen hebt.
 
Stap 3 - Meteen na de afstemming ontvang je per email een persoonlijke terugkoppeling van me.
 
 
Bonus - In de maand mei krijg je het volgende cadeautje erbij: een telefonische opheldering van 15-20 minuten n.a.v. de mini-afstemming. Hierbij tune ik in op jouw energieveld. Samen met de afstemming m.b.v. de biotensor een unieke combinatie!
Hoef je geen gebruik van te maken, mag wel. 🙂

trees-3822149_1280

Herken je dit ook?

Dat je van alles probeert om je beter te voelen, maar dat niks lijkt te helpen. Tenminste niet blijvend. Je hebt misschien al diverse psychologen gehad, verslindt boeken, volgt podcasts en allerlei interessante mensen op Facebook. En je pikt echt overal wel iets op, maar om nou te zeggen dat je je beter voelt... Ergens missen er dus wat puzzelstukjes. Waardoor je steeds maar rondjes in hetzelfde cirkeltje blijft lopen en niet verder komt met jezelf. 

girl-lying-on-the-grass-g914ee25bb_1920
avenue-656969_1280

Laten we samen kijken welke puzzelstukjes bij jou ontbreken!

Ik zorg daarbij voor inzicht, overzicht en praktische handvatten. Zodat je vanuit helderheid en zelfregie toe kunt werken naar een relaxt leven vol vrijheid, diepgang, vervulling en levenslust. Het leven waar jij voor kiest!

me-1

Hey, ik ben Marjan!

Ik vond het leven heel lang zwaar en moeilijk. Standje overleven. Zonder dat ik het zelf door had. Pas na de geboorte van mijn dochter ontdekte ik hoe erg ik mezelf was kwijtgeraakt. Ik was een 'wandelend hoofd'. Ik voelde een enorme drang om terug bij mezelf te komen.
 
Door al het innerlijk werk wat ik heb gedaan, en nog steeds doe, kan ik nu terugvallen op een stevige basis binnen mezelf, en kan ik mezelf bij de hand nemen wanneer het ‘stormt’. In mijn dagelijks leven ervaar ik doorgaans een intens gevoel van vrijheid en diepgang. Donkere momenten zijn er nog steeds, maar er is altijd een plek waar ik terecht kan: mezelf.
 
Je niet goed voelen, op welke manier dan ook, zie ik als een kans om te groeien, om de verbinding met jezelf te verdiepen, en om van daaruit je leven op te bouwen op een manier zoals het leven bedoeld is voor jou.