Gelukt! Ik ga ermee aan de slag, binnen vijf werkdagen ontvang je een mail van me.

 

Speciaal voor jou, alleen op deze pagina:
Wil je graag zelfstandig werken aan je persoonlijke groei en wil je meer mindful door het leven gaan?

 

Op deze pagina: twee voor de prijs van één!
Je hebt nu de mogelijkheid om mijn twee audio-maand-programma’s te bestellen voor de prijs van één. Twee maandprogramma’s voor €49!


Wat krijg je:

1. Het audio-programma ‘Mindful Morning’:
30 dagen lang ontvang je elke ochtend, voordat je de drukte van de dag instapt, een mindful momentje van 3,5 minuut in je mailbox. Door mee te doen geef je jezelf niet alleen een mindful start van de dag, maar krijg je ook vele tools om jezelf energetisch stevig neer te zetten. Elke dag is anders, zo hoop ik je iedere dag te kunnen inspireren. Dat ene momentje in de ochtend nodigt ook uit om het thema mee te nemen je dag in. Je dag bewust en met aandacht voor jezelf beginnen doet zoveel goeds, het zet de toon voor de rest van je dag! Zeer waardevol, of je nou beginner bent of al wat meer ervaring hebt. En dat in maar 3,5 minuut per dag.
Vandaag inschrijven betekent morgenvroeg starten.


2. Het audioprogramma ‘Groei & Bloei'

30 dagen lang ontvang je elke avond een audio met een moment van rust en bezinning, een oefening of opdrachtje, een inzicht of iets om over te mijmeren in je mailbox. Groei & Bloei biedt je de mogelijkheid om jezelf en het leven beter te begrijpen, een laagje dieper met jezelf te gaan en een stap te zetten in je ontwikkeling. Thema's: rust in je hoofd en in je lijf, verbinden met jezelf, onthaasten, ontspannen, leven met aandacht, inzicht in jezelf, je eigen ritme leven, omgaan met emoties, zelfliefde, dankbaarheid, mindfulness en spiritualiteit.
Vandaag inschrijven betekent vanavond starten.

 

Na deze maand heb je een mooie verzameling oefeningen, opdrachten en inzichten waar je toegang toe blijft houden.

 


LET OP:

Dit twee-voor-de-prijs-van-één-pakket is alleen te bestellen als je op deze pagina terecht bent gekomen. Je hebt een wachtwoord nodig om je bestelling te kunnen doen. Het wachtwoord is: aanbieding