Mini-afstemming

Mini-afstemming

Je zit niet lekker in je vel of je worstelt met een bepaald thema, en je vraagt je af: wat is er nou eigenlijk aan de hand? Is er iets mis in m'n lichaam? Heb ik te veel stress? Een allergie? Of zijn m'n hormonen in de war? Heb ik een vitaminetekort? Of mis ik een ander stofje? Moet ik iets veranderen in mijn leefstijl? Moet ik positiever denken? Is er een chakra geblokkeerd? Zal het gewoon mijn gevoeligheid zijn? Of zit er misschien toch nog een onverwerkt trauma?

 

Jouw onderbewustzijn weet het! Je kunt jouw onderbewustzijn zien als een computer die elke ervaring die jij ooit hebt gehad tot in het kleinste detail opslaat.

 

In deze gratis mini-afstemming stem ik me af op jouw onderbewustzijn. Als ingang neem ik het probleem of de moeilijkheid wat jij opgelost wilt hebben. Je mag het ook algemeen houden. Ik test met de biotensor op welk vlak je iets te doen hebt. Als er een blokkade weggehaald moet worden, doe ik dat meteen voor je.

 

Wil je deze persoonlijke mini-afstemming als cadeautje in je mailbox ontvangen, meld je dan hieronder aan. Ik ga binnen drie werkdagen voor je aan de slag. Na de afstemming mail ik je.

 

Je kunt deze gratis mini-afstemming eenmalig aanvragen.