Mini-clearing

Mini-clearing

Wanneer je een sensitief persoon bent, neem je gauw energie van andere mensen over en lukt het niet altijd om dat weer kwijt te raken. Ik zie de energievelden van gevoelige vrouwen vaak vol zitten met energie die niet van hunzelf is. Niet handig, want dan ben je dus letterlijk niet jezelf! Hier kun je doodmoe van worden, of snel overprikkeld, of je kunt allerlei emoties ervaren die niet eens van jou zijn (zonder dat je dat weet), tot lusteloosheid en depressieve gevoelens aan toe. Als je dan zelf ook nog allerlei onverwerkte emoties bij je draagt of veel stress ervaart, ga je het helemáál moeilijk krijgen. Dit bedoel ik met negatieve energie en als je wil, ga ik deze voor je afvoeren.

 

Tegenover negatieve energie staat natuurlijk positieve energie. Positieve energie is een levensenergie die goed voor je is, ervoor zorgt dat je beter in je vel komt, maar waarmee je ook letterlijk meer energie krijgt, waardoor je je stabieler voelt en dingen makkelijker aankunt. Nadat ik negatieve energie bij je heb afgevoerd, voeg ik positieve energie weer toe aan je systeem. Zo fijn, even een boost!

 

En nóg fijner is dat dit een cadeautje van mij voor jou is. Wanneer je hieronder je naam en emailadres invult, tune ik binnen drie werkdagen op jou in en geef je een basisclearing. Na afloop ontvang je een persoonlijke mail van me waarin ik je even kort vertel wat ik ben tegengekomen.

 

Je kunt deze mini-basisclearing eenmalig gratis aanvragen.