Onderbewustzijnsessie

Onderbewustzijnsessie

Je zit niet lekker in je vel of je worstelt met een bepaald thema, en je vraagt je af: wat is er nou eigenlijk aan de hand? Is er iets mis in m'n lichaam? Heb ik te veel stress? Een allergie? Of zijn m'n hormonen in de war? Heb ik een vitaminetekort of mis ik een ander stofje? Moet ik iets veranderen in mijn leefstijl? Moet ik positiever denken? Is er een chakra geblokkeerd? Zal het gewoon mijn gevoeligheid zijn? Of zit er misschien toch nog een onverwerkt trauma?

 

 

Ons onderbewustzijn weet het! Je kunt het onderbewustzijn zien als een computer die elke ervaring die jij ooit hebt gehad tot in het kleinste detail opslaat. In een onderbewustzijnsessie maken we hier handig gebruik van en kijken we wat er op onbewust niveau gaande is.

 

Als ingang nemen we jouw probleem of verlangen. Ik test dan op welk vlak we iets te doen hebben: op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch of spiritueel niveau. Wat nodig is, kan heel wisselend zijn. Soms moet er een blokkade weggehaald worden, soms moet een energieveld opgeschoond worden, soms komt er een advies (bijv. meer water drinken, anders eten of een bepaalde vitamine bijslikken), soms moet een onverwerkte emotie of een overtuiging uit het systeem verwijderd worden (soms overgenomen van je ouders), soms moet een energetisch lijntje tussen jou en een ander losgemaakt worden, soms moet er een karmische verbinding verbroken worden, soms moet je huis energetisch gereinigd worden... Ik maak in deze sessie gebruik van een zelf ontwikkeld protocollenboek en biotensor. Om blokkades uit je systeem te halen, maak ik gebruik van een 'toolbox' vol methodes.

 

Een bijzondere sessie waarin we onverwerkte situaties, trauma's, fysieke klachten en emotionele moeilijkheden op een snelle en eenvoudige manier kunnen aanpakken.

 

De onderbewustzijnsessie is onderdeel van een persoonlijk groeitraject, maar kan ook als losse sessie worden ingepland. Weet wel, dit is een dieptesessie. Als de basis niet op orde is, moet eerst daar naar gekeken worden. Voordat je een losse sessie inplant, is het verstandig om even met me te overleggen via mail, app (via de groene knop rechtsonder) of gratis gesprek.

 


Live, videobellen of op afstand:
Je kunt zelf bepalen of je een onderbewustzijnsessie live in mijn praktijk wilt ervaren (dit is inclusief energetische behandeling), als videobelsessie of als afstandsessie (met een foto van jou als ik je niet ken). Voor de live sessie en de videobelsessie kun je een sessie inplannen in mijn agenda. Een afstandsessie hoeft niet ingepland te worden, na het invullen van het formulier ga ik er zo snel mogelijk mee aan de slag, sowieso binnen vijf werkdagen.

 

 

Investering:
Losse live sessie (incl. energetische behandeling): €135
Losse videobelsessie: €85
Losse afstandsessie: €75

 

 

Wil je een losse live sessie of videobelsessie inplannen?
KLIK HIER VOOR DE ONLINE AGENDA!

 


Wil je een losse afstandsessie inplannen?

Vul het formulier hieronder in. Je ontvangt na het invullen een email met betaalverzoek. Na de sessie stuur ik je een mail waarin ik je exact vertel wat ik ben tegengekomen, welk inzichten/adviezen ik voor je heb gekregen en welke blokkades ik heb weggehaald. Je hebt dan uiteraard nog de mogelijkheid om vragen te stellen.

 

 

Overweeg je een persoonlijk groeitraject? Klik dan HIER!