Gelukt!

Wat goed dat je je hebt aangemeld voor de challenge 'Druk op die pauzeknop!' Er is een bevestiging naar je mailbox gestuurd. Houd er rekening mee dat de mails die bij de challenge horen in je spambox terecht kunnen komen.


Extraatje:
Als deelnemer aan deze challenge heb je de mogelijkheid om komende vrijdag voor € 9,- (i.p.v. € 29,-) een persoonlijke clearing op afstand van me te ontvangen. Naast de korting krijg je ook een persoonlijke terugkoppeling van mij terug, waarin ik je mail wat ik tijdens de clearing bij jou ben tegengekomen.

 

Voor de clearing hoef jij zelf niks te doen. Je hoeft er ook niet voor thuis te blijven. Tijdens de clearing schoon ik je op afstand op van spanning, stress en andere negatieve energie, van jezelf of overgenomen van anderen. Sensitieve vrouwen zitten namelijk vaak vol met negatieve energie die niet eens van hunzelf is. En als je dat niet af en toe opschoont, dan ben je dus letterlijk niet jezelf! Hier kun je doodmoe van worden, of snel overprikkeld, of je kunt allerlei emoties ervaren die (vaak zonder dat je het weet) niet eens van jou zijn, tot lusteloosheid en depressieve gevoelens aan toe. Als je dan zelf ook nog allerlei onverwerkte emoties bij je draagt of veel stress ervaart, ga je het helemáál moeilijk krijgen. Dit ga ik in deze clearing voor je afvoeren. Als extraatje bij de challenge voor € 9,-